Riko Basic Delta 2v1 2024
zoom_out_map

Riko Basic Delta 05 CARBON 2v1 2024

11 900,00 Kč
S DPH
Odesíláme za 3 - 14 dnů

Představujeme vám Riko Basic Delta 2024 kočárek, který posouvá hranice elegance a funkcionality na novou úroveň! S lehkou hliníkovou konstrukcí, která dosahuje optimální rovnováhy mezi pevností a váhou, nabízí tento podvozek nejen nekompromisní stabilitu, ale také stylový vzhled. Hlubokou korbička, která změní způsob, jakým vnímáte pohodlí a bezpečí pro vaše nejmenší. Sporťák je navržen tak, aby rostl spolu s vaším dítětem, ať už ještě sedí v kočárku nebo se těší na pohled z protisměru. Skládá se z podvozku s koly, hluboké korby a sportovní nástavby. Ke kočárku lze dokoupit autosedačku a další příslušenství za zvýhodněné ceny. Výbava: přebalovací taška, pláštěnka, moskytiéra, nánožník.

Barva
Barva rámu
Množství

 Zboží je pojištěno proti poškození při přepravě

 Při nákupu kočárku nad 5000,- Kč je doprava zdarma

 Vrácení produktu do 14ti dnů zdarma, proplácíme i poštovné zpět.

 Telefonická poradna Po-Pá od 9-16 hodin na 737 365 368

Doporučené doplňky

Náhradní díly

Náhradní sada 4 kol na kočárky Riko Basic Delta
Náhradní sada 4 kol na kočárky Riko Basic Delta
1 580,00 Kč

Riko Basic Delta 2v1 2024

Rukojeť podvozku je výškově nastavitelná a potažená luxusní eko-kůží, což zajišťuje maximální pohodlí při manipulaci. Otočná přední kola s možností aretace vám umožňují snadné ovládání i v nejpřeplněnějších uličkách, zatímco gumová kola zajišťují plynulý a tichý pohyb na každém povrchu. S inovativním systémem rychlé demontáže předních kol se stává přeprava podvozku snadnější než kdy dříve, což je perfektní pro ty, kteří jsou v pohybu. A co víc, tři systémy tlumení nárazů – z toho dva s nastavitelným mechanismem pro tvrdost – zajistí, že váš malý průzkumník bude cestovat v maximálním komfortu bez ohledu na terén. S prostorným nákupním košem a centrální brzdou je Riko Basic Delta 2024 dokonalým spojením praktičnosti a luxusu.

S ohromným prostorem a kokosovou matrací poskytuje naše hluboká korbička optimální pohodlí pro váš malý poklad. Nastavitelná opěrka zad umožňuje přizpůsobit korbičku potřebám vašeho rostoucího dítěte, zatímco okénko ve stříšce vám umožní udržovat vizuální kontakt s malým miminkem během vašich procházek. Korbička není jenom praktická, ale i stylová. S možností využití jako kolébka se stává multifunkčním prvkem, který usnadňuje každodenní péči o vaše dítě. A co víc, nánožník pro ochranu před nepříznivým počasím dodává korbičce výjimečnou odolnost vůči větrnému či deštivému počasí. Pro děti do 9 kg je naše hluboká korbička nejen prostorným a pohodlným místem k odpočinku, ale také ztělesněním bezpečí a elegance.

S možností upevnění po i proti směru jízdy vám naše inovativní konstrukce umožní přizpůsobit kočárek podle potřeb a věku vašeho dítěte. S okénkem ve stříšce a měkkým polstrováním nabízí sporťák nejen maximální pohodlí, ale také dokonalý výhled pro vašeho malého dobrodruha. Bezpečnost je naší prioritou, a proto je kočárek vybaven 5-ti bodovými bezpečnostními pásy s polstrováním, aby vaše dítě bylo v každém okamžiku v bezpečí. Odnímatelné madlo na stranu před dítětem potažené eko-kůží dodává kočárku nejen moderní vzhled, ale také luxusní dotek. Plynule nastavitelná opěrka zad do úplného lehu a nastavitelná opěrka pro nožičky zajišťují, že váš malý cestovatel bude vždy v optimální poloze pro spokojený spánek či pozorování okolí. S nánožníkem pro ochranu před nepříznivým počasím bude vaše dítě chráněno i při nepříznivých podmínkách. A to vše pro děti až do váhy 22 kg.

Prostorná přebalovací taška, navržená s ohledem na praktičnost, se snadno připevní na madlo kočárku, což vám umožní mít všechny nezbytnosti v dosahu během vašich výletů. Pro nepředvídané počasí jsme připravili pláštěnku, která vám poskytne ochranu před deštěm a větrem. Díky ní se můžete bez obav vydat ven i v nestandardních podmínkách, aniž by to ovlivnilo pohodu vašeho malého cestovatele. Abychom zajistili klidné spaní i v teplých dnech, přidali jsme moskytiéru, která poskytne vašemu dítěti bezpečné prostředí bez otravných hmyzích náletů. A protože máme na paměti, že pohoda vašeho dítěte je nesmírně důležitá, přidali jsme nánožník pro ochranu před nepříznivým počasím, který zaručuje, že i nožičky zůstanou v suchu a teple.

PODVOZEK

* odlehčená pevná hliníková konstrukce

* výškově nastavitelná rukojeť potažená eko-kůží

* gumová kola

* otočná přední kola s možností aretace

* systém rychlé demontáže předních kol

* 3 systémy tlumení nárazů (z nichž 2 mají mechanismus pro nastavení tvrdosti)

* prostorný, nákupní koš

* centrální brzda

HLUBOKÁ KORBIČKA

* velká a prostorná

* kokosová matrace

* okénko ve stříšce

* nastavitelná opěrka zad

* dá se použít jako kolébka

* nánožník pro ochranu před nepříznivým počasím

* pro dítě do 9 kg

SPORŤÁK

* možnost upevnění po i proti směru jízdy

* okénko ve stříšce

* měkké polstrování

* 5-ti bodové bezpečnostní pásy s polstrováním

* odnímatelné madlo na stranu před dítětem potažené eko-kůží

* plynule nastavitelná opěrka zad do úplného lehu

* nastavitelná opěrka pro nožičky

* nánožník pro ochranu dítěte před nepříznivým počasím

* pro dítě do 22 kg

VÝBAVA

* prostorná přebalovací taška na madlo kočárku

* pláštěnka

* moskytiéra

* nánožník

ROZMĚRY

* rozložený podvozek s koly d/š/v 122/59/93 cm

* složený podvozek s koly d/š/v 37/59/86 cm

* vnitřní rozměry hluboké korbičky d/š/v 77/34/20 cm

* nastavitelná rukojeť 65 - 112 cm

* šířka sedadla 31 cm

* výška opěrky zad 49 cm

* hloubka sedáku 25 cm

* délka opěrky nohou 22 cm

* průměr předních kol 24 cm

* průměr zadních kol 29 cm

HMOTNOST

* podvozek s koly 9 kg

* hluboká korbička 5,8 kg

* sportovní sezení 5,8 kg

Látky, které byly použity odpovídají Öko-Tex Standard 100.

Kočárek vyroben v zemi Evropské Unie a splňuje nejpřísnější bezpečnostní normy PN-EN 1888:2012.

RIBADE05CA2V124

Parametry

Moskytiéra
Ano
Nastavitelná opěrka v korbičce
Ano
Otočná kola
Ano
Pneumatika
Gumová
Pláštěnka
Ano
Taška na pleny
Ano
Polohovatelná zádová opěrka
Ano
Rám
Hliník
Typ kočárku
2v1
Výškově nastavitelná rukojeť
Ano

Specifikace

Mohlo by vás zajímat

Riko Basic Delta 05 CARBON...

11 900,00 Kč