Hrací deka TINY LOVE Gigant Magická krajina
zoom_out_map

Hrací deka TINY LOVE Gigant Magická krajina

1 129,00 Kč
S DPH
Odesíláme do 7-14 dnů

Interaktivní podložka Gigant - Magická krajina je jednou z největších podložek od Tiny Love. Interaktivní podložka Gigant - Magic Land kombinuje styl a vývojové funkce v prostorné černobílé interaktivní podložce. Velké rozměry (100 x 150 cm) zajišťují pohodlí a bezpečnost tohoto mimořádně velkého hřiště, které inspiruje zvědavost dítěte a podporuje motorický rozvoj. 

Množství

 Zboží je pojištěno proti poškození při přepravě

 Při nákupu kočárku nad 5000,- Kč je doprava zdarma

 Vrácení produktu do 14ti dnů zdarma, proplácíme i poštovné zpět.

 Telefonická poradna Po-Pá od 9-16 hodin na 737 365 368

Hrací deka nebo podložka určena pro malé děti, které si rády hrají na zemi.  Izoluje od země a zajišťuje optimální tepelný komfort. 

  • Rohož lze prát v pračce pro snadnější údržbu.
  • Šustící hvězda a objevný kruh s obrázkem ptáka pod ním.
  • Flexibilní kousací hvězda , kterou lze snadno uchopit a držet , je užitečná při kousání, lze ji oddělit od podložky a použít samostatně.
  • Velké tlačítko pro připevnění skládané podložky a pohodlné držadlo pro přenášení.
  • Stojící bezpečné zrcadlo, které dítě povzbuzuje ke hře na břiše.
  • Různorodá struktura materiálů , která mimo jiné podporuje dotýkání a objevování. Mráček s měkkou kožešinou pro hlazení.
  • Lesklé saténové stuhy pro chytání a procvičování úchopu palcem a ukazováčkem.

Tipy pro vývoj:

1-2 měsíce 

Emoční a sociální rozvoj. Od prvních dnů bude podložka ideálním místem pro přiblížení se vašemu dítěti a posílení vazby mezi vámi. Lehněte si vedle dítěte, obejměte ho a promluvte si s ním. Využijte příležitost poznat jeden druhého. Ukažte svému dítěti funkčnost podložky a společně objevujte znaky na podložce.

2-4 měsíce

Rozvoj motoriky celého těla. Povzbuďte své dítě, aby leželo na břiše tím, že ho umístíte do blízkosti jednoho z plyšových zvířat. Ukažte na příslušného mazlíčka a pojmenujte jej „Je to pracovitý ježek!“ Ukažte mu šustící prvky, které upoutají pozornost batolete. Nastavte zrcadlo do pravého úhlu tak, aby dítě vidělo svůj odraz, povzbuzujte je, aby se dotýkaly saténových štítků nebo hrály v kukačce. Tímto způsobem poznejte podložku znovu.

více než 5 měsíců

Jak vaše dítě roste, používejte informace o zvířatech a světě, abyste svému dítěti představili zábavné příběhy, které dítě zaujmou a pomohou mu rozvíjet slovní zásobu, a také si budou užívat samy s matkou nebo tátou. Vyprávění posiluje pouto mezi rodičem a dítětem.

Technické specifikace:

Rozměr: 100 x 150 cm 

Podložka může být použita jako přebalovací místo pro dítě nebo jako barevná deka na hraní doma i na zahradě. Produkt patří do  kolekce The Magical Tales ™ Collection.

TINY LOVE
774677

Parametry

Materiál / Složení
Textil
Rozměr
150x100 cm
Specifikace
Základní
Tvar
Hranatý

Specifikace

Mohlo by vás zajímat

Hrací deka TINY LOVE Gigant...

1 129,00 Kč