Filtr

Rozdělení

No choice available on this group

Barva

No choice available on this group

Specifikace

No choice available on this group

Značka

Cena

390,00 Kč - 945,00 Kč

Příslušenství k saním

S příchodem zimy se u vás doma určitě objeví sáně, kluzáky, lyže a mnohé další produkty, které jsou určeny pro zimní radovánky. Projděte si zajímavou nabídku doplňků a příslušenství k sáňkám. Určitě oceníte kvalitní podložky, které poskytnou pohodlné sezení vašim dětem. Také nepochybíte s ochrannou boudičkou. Vám zase udělá radost, vodící polohová tyč nebo teplé rukávníky. U dětských saní rovněž můžete ocenit přídavná nasazovací kolečka, která vám umožní pohyb i mimo sněhové cestičky. 

Zobrazeno 1-8 z 8 položek
Showing 1-8 of 8 item(s)

Rukávník Adbor na kočárky a sáně

Rukávník vyplněn ovčí vlnou zajistí komfort a ochranu před chladem při dlouhých zimních procházkách. vhodné pro kočárky i sáně.

Price 425,00 Kč
Barva

Vodící tyč na dětské sáně Adbor Piccolino

Vodící tyč s kloubem zajišťuje komfortní jízdu sání. Vodící tyč jednoduše připevníte k sáním Piccolino, Piccolino xDrive a DUO.

Price 525,00 Kč
Barva

Podložka na dětské sáně Adbor Piccolino

Podložka, která zajišťuje dodatečné teplo a pohodlí vašeho dítěte. Podložka je vhodná do sání Piccolino a Piccolino xDrive.

Price 889,00 Kč
Barva

Boudička na dětské sáně Piccolino

Polstrovaná skládací boudička, která chrání dítě před větrem a mrazem.  Na zadní straně je šikovná kapsa pro drobnosti. Boudička se dá připojit na sáně Piccolino, Piccolino Xdrive. Fusak není součástí nabídky, je třeba jej objednat zvlášť.

Price 941,38 Kč
Barva