Raf-Pol Trailux ALU 2v1
zoom_out_map

Raf-Pol Trailux ALU 2v1 LIGHT PINK 2023

7 790,00 Kč
S DPH
Odesíláme za 4 - 14 dnů

Raf-Pol Trailux 2v1 2023.. každý detail tohoto kočárku je pečlivě navržen, aby poskytoval optimální zážitek pro vás i vaše dítě. Hliníkový rám přináší optimální odolnost a lehkost. Možnost upevnění po i proti směru jízdy, ventilační okénko, plynule nastavitelná opěrka zad, bezpečnostní pásy, madlo a podnožka potažené eko-kůží a nánožník pro ochranu před chladem - to vše ve sportovní verzi pro děti do 15 kg. Skládá se z podvozku s koly, hluboké korby a sportovní nástavby. Ke kočárku lze dokoupit autosedačku a další příslušenství za zvýhodněné ceny. Výbava: taška na pleny, pláštěnka, moskytiéra, přebalovací podložka, držák na pití.

Barva
Barva rámu
Množství

 Zboží je pojištěno proti poškození při přepravě

 Při nákupu kočárku nad 5000,- Kč je doprava zdarma

 Vrácení produktu do 14ti dnů zdarma, proplácíme i poštovné zpět.

 Telefonická poradna Po-Pá od 9-16 hodin na 737 365 368

Doporučené doplňky

Náhradní díly

Náhradní sada 4 kol na kočárky Raf-Pol Trailux
Náhradní sada 4 kol na kočárky Raf-Pol Trailux
1 580,00 Kč

Raf-Pol Trailux 2v1 2023 přináší revoluční konstrukci, kde každý kus hliníku je pečlivě zpracován, aby poskytoval optimální odolnost a lehkost. Tento kočárek přináší výškově nastavitelnou rukojeť potaženou eko-kůží, která nejenže přináší elegantní vzhled, ale také vám umožňuje přizpůsobit kočárek podle vaší ideální výšky. Nechte se unést pohybem naší kočárkové technologie. Ložisková kola s polyuretanovými pneumatikami kombinují vlastnosti nafukovacích kol s extrémní odolností proti propíchnutí. To znamená bezporuchovou jízdu, bez nutnosti údržby, a maximální odolnost ve všech terénech. Každý výlet by měl být pohlcujícím zážitkem, a s inovativním systémem tlumení nárazů u Raf-Pol Trailux 2023 to je zaručeno. Bez ohledu na nerovnosti cesty nebo dobrodružství terénu, váš malý průvodce zůstane pohodlně chráněn a spokojen. S centrální brzdou Easy Stop máte kontrolu v dosahu prstu. Rychle a bezpečně zablokujte kola kočárku, zajišťující tak maximální bezpečnost pro vaše nejdražší poklady. Pro všechny rodiče, kteří mají starší sourozence, je zde připravená možnost nasazení buggy boardu. Vaše starší dítě může být aktivním účastníkem rodinných dobrodružství, zatímco vy zůstanete mobilní a flexibilní. Jednoduchý systém složení kočárku zajišťuje, že se ve složeném stavu vejde do kufru auta, nezabírá zbytečně místo a umožňuje vám být stále připraveni na další dobrodružství.

Měkká bavlněná podšívka hluboké korbičky je nejen příjemná na pohled, ale také snadno vyjímatelná a vypratelná, což zajišťuje neustálý pocit svěžesti a čistoty. Nastavte si pohodlí podle potřeb vašeho miminka. Plynule nastavitelná opěrka zad umožňuje optimální polohu pro spokojený spánek nebo bdělý pohled na okolní svět. Spánek vašeho miminka má pro nás klíčový význam. S měkkou a kvalitní matrací v korbičce Raf-Pol Trailux 2023 máte jistotu, že vaše dítě odpočívá v maximálním pohodlí. S dodatečným ventilačním okénkem zajistíme, že váš malý světoběžník bude mít vždy čerstvý vzduch. S funkcí kolébky můžete miminko houpat. Pro maximální pohodlí máme přidáno madlo, které umožňuje pohodlné přenášení korbičky. Vaše dítě tak může spát i mimo kočárek s nezměněným komfortem. Chraňte své miminko před chladem a nepříznivým počasím s praktickým nánožníkem, který zajišťuje tepelný komfort v každé situaci. Korbička je ideální pro vaše nejmenší od narození až do doby, kdy jsou připraveni objevovat svět ve svém prvním sportovním kočárku.

Sporťák umožňuje upevnění sedačky jak po, tak i proti směru jízdy, takže můžete přizpůsobit uspořádání dle potřeb a pohodlí vašeho malého dobrodruha. Ventilační okénko umožňuje průchod svěžího vzduchu, což zajišťuje pohodu i při intenzivních aktivitách. S Raf-Pol Trailux 2023 získáváte kontrolu nad pohodlím vašeho malého pasažéra. Nastavitelná opěrka zad do čtyř poloh a opěrka pro nožičky umožňují optimální polohu a pohodlí během každé jízdy. 5-bodové bezpečnostní pásy s měkkými vycpávkami nejen chrání vaše dítě, ale zajišťují i pohodlí během celé cesty. Madlo před dítětem a podnožka potažená eko-kůží nejenže vypadají skvěle, ale jsou také odolné proti poškození a snadno se čistí, což zajišťuje dlouhou životnost. Nánožník pro ochranu před chladem zajišťuje, že budou mít vždy teplo a pohodu, i když se venku zima rozpoutá. Sportovní verze Raf-Pol Trailux 2023 je ideální pro aktivní rodiny s dětmi do hmotnosti 15 kg, kde pohyb a pohodlí jdou ruku v ruce.

Se speciálním vybavením získáváte nejen praktičnost, ale také jedinečnou možnost přizpůsobit si své dobrodružství podle potřeb vaší rodiny. Stylová a praktická taška na pleny přidává do vašeho stylu i funkce. Uchovávejte vše, co potřebujete pro péči o své malé dobrodruhy, ať jste kdekoli. Nepředvídatelné počasí vás nemůže zaskočit! S pláštěnkou vždy zůstanou vaši malí cestovatelé suší a spokojení. Moskytiéra je ideálním společníkem pro letní výlety a chrání před obtěžujícími komáry. Přebalovací podložka je nezbytným doplňkem pro pohodlnou péči o vaše nejmenší. Nánožníky poskytují optimální ochranu vašich dětí před chladem a nepříznivým počasím během jakékoli cesty. Při každodenních výletech udržujte své malé cestovatele hydratované s praktickým držákem na láhev. Snadno dostupný a ideální pro zajištění potřebné tekutiny.

RÁM

* pevný hliníkový rám

* výškově nastavitelná rukojeť potažená eko-kůží

* ložisková kola s polyuretanovými pneumatikami 

* inovativní systém tlumení nárazů zajišťuje maximální komfort cestování

* centrální brzda Easy Stop

* možnost nasazení buggy boardu

* jednoduchý systém složení kočárku

HLUBOKÁ KORBIČKA

* velká a prostorná

* skládací stříška

* měkká bavlněná podšívka lze snadno vyjmout a vyprat

* plynule nastavitelná opěrka zad

* měkká a kvalitní matrace

* ventilační okénko

* má funkcí kolébky

* nánožník pro ochranu dítěte před chladem a nepříznivým počasím

* pro dítě do 9 kg

SPORŤÁK

* možnost upevnění po i proti směru jízdy

* ventilační okénko

* nastavení opěrky zad do čtyř poloh

* nastavitelná opěrka pro nožičky

* 5-bodové bezpečnostní pásy s měkkými vycpávkami

* madlo před dítětem potažené eko-kůží

* podnožka potažená eko-kůží

* nánožník pro ochranu dítěte před chladem a nepříznivým počasím

* pro dítě do 15 kg

VÝBAVA:

* taška na pleny

* pláštěnka

* moskytiéra

* přebalovací podložka

* nánožník na hlubokou korbičku

* nánožník na sporťák

* držák na láhev

ROZMĚRY

Autosedačku ke kočárku je nutno objednat zvlášť. Pokud si autosedačku vyberete jako doplněk při výběru kočárku, je autosedačka dostupná v barvě kočárku, který si vyberete.

RAPOTRALU2V1LIPI23

Parametry

Moskytiéra
Ano
Nastavitelná opěrka v korbičce
Ano
Otočná kola
Ano
Pneumatika
Gumová
Pláštěnka
Ano
Taška na pleny
Ano
Polohovatelná zádová opěrka
Ano
Rám
Hliník
Typ kočárku
2v1
Výškově nastavitelná rukojeť
Ano

Specifikace

Mohlo by vás zajímat

Raf-Pol Trailux ALU 2v1...

7 790,00 Kč