Taška ke kočárku Euro-Cart Crox/Corso TAUPE
zoom_out_map

Taška ke kočárku Euro-Cart Crox/Corso TAUPE

920,00 Kč
S DPH
Odesíláme za 4 - 14 dnů

Tato taška pro kočárky Euro-Cart Crox a Corso je více než jen příslušenstvím – je to nezbytný společník pro rodiče, kteří si cení pořádku a pohodlí. Díky uchycení na kočárek a ramennímu popruhu můžete snadno přenášet veškeré potřebné věci pro vaše dítě a mít je vždy po ruce. A co je nejlepší, taška je dostupná v barvě vašeho kočárku, takže se dokonale sladí a zvýrazní celkový vzhled. Má přihrádku a kapsy, je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů, navíc je voděodolná a plně vyztužená.

Množství

 Zboží je pojištěno proti poškození při přepravě

 Při nákupu kočárku nad 5000,- Kč je doprava zdarma

 Vrácení produktu do 14ti dnů zdarma, proplácíme i poštovné zpět.

 Telefonická poradna Po-Pá od 9-16 hodin na 737 365 368

Prohlédněte si naši novou tašku ke kočárku Euro-Cart Crox a Corso! 

Vaše kočárky Crox a Corso právě dostaly novou parťačku - naše šikovná taška, která bude vaším nepostradatelným společníkem při každé procházce s vaším malým pokladem.

Stylová a praktická: Tato taška je nejen praktickým doplňkem, ale také skvostně ladí s barvou vašeho kočárku. Takže nejenže bude vaše procházka pohodlná, ale i elegantní!

Organizace jako nikdy předtím: Taška je vybavena dostatečným množstvím přihrádek a kapes, abyste mohli uspořádat všechny potřebné věci pro vaše dítě. Už nikdy nebudete muset něco hledat, protože to budete mít hned po ruce.

Kvalita, na kterou se můžete spolehnout: Naše taška je vyrobena z nejvyšší kvality materiálů, což zajišťuje její trvanlivost a odolnost proti nečistotám. Navíc je voděodolná a plně vyztužená, takže vám poslouží mnoho let.

Snadná údržba pro vaše pohodlí: Dno tašky je vyrobeno z tkaniny, která odolává nečistotám, a navíc se snadno čistí. Máme na paměti, že každodenní použití může být náročné, a proto jsme pro vás připravili ideální řešení!

Nechte se unést stylem, praktičností a kvalitou naší tašky ke kočárku Euro-Cart Crox a Corso. Pro rodiče, kteří si cení pohodlí a chtějí mít vše pod kontrolou, je to nezbytný doplněk.

* dá se zavěsit na rukojeť kočárku

* dlouhý popruh pro nošení přes rameno

* má kapsy a přihrádky

HMOTNOST

* 0,5 kg

Návod k údržbě: Udržujte v čistotě. Čistěte ručně teplou vodou a mýdlem. Po každém použití vytřete vnitřní část tašky vlhkou houbou a nechte vysušit.

Upozornění! Důležité pro bezpečnost a zdraví vašeho dítěte! V tašce neuchovávejte vařící nebo příliš horkou vodu, protože můžete zničit vnitřní vrstvu tašky. Nenechávejte tašku na přímém slunečním světle nebo v blízkosti tepelného zdroje. Před každým použitím zkontrolujte kvalitu výrobku. Při prvních známkách opotřebení nebo poškození již výrobek dále nepoužívejte – vyměňte ho za nový. Výrobek není hračka. Uchovávejte mimo dosah dítěte.

Taška odpovídá požadavkům: Směrnici Evropského parlamentu a Rady 2001/95/EC o obecné bezpečnosti výrobků.

Euro-Cart
TAKOEUCACRCOTA

Specifikace

Mohlo by vás zajímat

Taška ke kočárku Euro-Cart...

920,00 Kč