B.O.346/01 Okrycie kąpielowe bambusowe - ręcznik z kapturkiem 100x100 różowe
zoom_out_map

Měkká osuška s kapucí Baby Ono RŮŽOVÝ JEDNOROŽEC 100x100cm

396,00 Kč
S DPH
Odesíláme do 7-14 dnů

Bambusová osuška s kapucí Baby Ono o rozměrech 100x100cm je vyrobena z velmi kvalitního bambusu a bavlny. Dokonale absorbuje vlhkost (o 60% více než bavlna) a poskytuje účinnou ochranu proti chladu pro citlivou pokožku Vašeho dítěte.

Množství

 Zboží je pojištěno proti poškození při přepravě

 Při nákupu kočárku nad 5000,- Kč je doprava zdarma

 Vrácení produktu do 14ti dnů zdarma, proplácíme i poštovné zpět.

 Telefonická poradna Po-Pá od 9-16 hodin na 737 365 368

Osuška s kapucí Bamboo od Baby Ono je nenahraditelná již od prvního koupání. Osuška je vyrobena z vysoce kvalitního bambusu s přídavkem bavlny. Materiál dokonale absorbuje vlhkost a poskytuje účinnou ochranu proti vnější teplotě pro jemnou pokožku vašeho dítěte. Díky termoregulačním vlastnostem v létě poskytuje chladivý pocit a v zimě zahřívá. Bambusová vlákna vytvářejí extrémně měkký a jemný povlak, který je srovnatelný s nádechem hedvábí. Bambus má antibakteriální vlastnosti, takže je odolný proti pachu. Vzhledem k jemnosti bambusových vláken je třeba udržovat vhodnou teplotu praní, která určuje nedotknutelnost měkké struktury. Osuška je vhodná pro děti s problematickou pokožkou, protože bambusová netkaná textilie má hypoalergenní vlastnosti.

- mimořádně měkká textilie
- absorbuje o 60 % více vlhkosti než bavlna
- díky hypoalergenním vlastnostem je vhodná pro děti s problematickou pokožkou
- pro pohodlí děťátka je kapuce extra vyplněna vrstvou bavlny

ROZMĚRY

* 100x100 cm

Upozornění! Důležité pro bezpečnost a zdraví Vašeho dítěte! Používejte pouze pod dohledem dospělé osoby. Před každým použitím zkontrolujte kvalitu výrobku. Při prvních známkách opotřebení nebo poškození již výrobek dále nepoužívejte – vyměňte jej za nový. Nenechávejte dítě při koupeli bez dozoru dospělé osoby. Upozornění! Obal uchovávejte mimo dosah dítěte. Upozornění! Výrobek není hračka. Uchovávejte mimo dosah dítěte.

Výrobek má certifikát Oeko-Tex Standard 100.

BabyOno
772286

Parametry

Materiál / Složení
Bambus
Bavlna
Rozměr
100x100 cm

Specifikace

Mohlo by vás zajímat

Měkká osuška s kapucí Baby...

396,00 Kč