• Nové
Riko Basic Montana Ecco 2v1 2024
zoom_out_map
  • Nové

Riko Basic Montana Ecco 15 ALMOND 2v1 2024

11 900,00 Kč
S DPH
Odesíláme za 3 - 14 dnů

Vstupte do světa dětské elegance s Riko Basic Montana Ecco 2024! Každý detail je pečlivě navržen s ohledem na komfort a styl vašeho malého průzkumníka. Jeho vnější prvky čalounění, které nepřicházejí do kontaktu s tělem dítěte, jsou vyrobeny z elegantní a praktické ekologické kůže. S gumovými koly, která se snadno pohybují po jakémkoli terénu, bude každá výprava hladká a bezstarostná. Korbička je vybavena kokosovou matrací, aby vaše dítě cestovalo ve snovém komfortu. Sporťák nabízí možnost upevnění jak po směru jízdy, tak i proti němu, dávajíc vám flexibilitu, kterou potřebujete pro pohodlnou a bezpečnou cestu. Skládá se z podvozku s koly, hluboké korby a sportovní nástavby. Ke kočárku lze dokoupit autosedačku a další příslušenství za zvýhodněné ceny. Výbava: přebalovací taška, pláštěnka, moskytiéra, nánožník.

Barva
Barva rámu
Množství

 Zboží je pojištěno proti poškození při přepravě

 Při nákupu kočárku nad 5000,- Kč je doprava zdarma

 Vrácení produktu do 14ti dnů zdarma, proplácíme i poštovné zpět.

 Telefonická poradna Po-Pá od 9-16 hodin na 737 365 368

Doporučené doplňky

Náhradní díly

Náhradní sada 4 kol na kočárky Riko Basic Montana Ecco
Náhradní sada 4 kol na kočárky Riko Basic Montana Ecco
1 580,00 Kč

Riko Basic Montana Ecco 2v1 2024

Hliníková konstrukce kočárku je zárukou pevnosti, zatímco odlehčený design vám umožní snadno manévrovat i ve městě. Naše výškově nastavitelná rukojeť potažená eko-kůží dodává kočárku nejen sofistikovaný vzhled, ale také unikátní pocit luxusu. Nastavte si ji podle svých preferencí a nechte se unášet pohodlím. Nikdy nebylo tak snadné pohybovat se s elegancí. Gumová kola poskytují plynulý zážitek na každém povrchu, a otočná přední kola s možností aretace vám umožňují flexibilitu a rychlé manévrování, ať jste kdekoli. Chceme, abyste si cestu užívali od začátku do konce. Se systémem rychlé demontáže předních kol už nebude složité připravit kočárek na cestu. Jeden pohyb a jste připraveni vyrazit! Vaše dítě roste a potřebuje odlišnou péči. Proto nabízíme 3 systémy tlumení nárazů, z nichž 2 mají nastavitelnou tvrdost. Od měkké pro gondolu, když je vaše dítě ještě malinké, až po tvrdší pro sporťák, který doprovází děti do 22 kg. Jeho vnější prvky čalounění, které nepřicházejí do kontaktu s tělem dítěte, jsou vyrobeny z elegantní a praktické ekologické kůže. Prostorný, uzavřený nákupní koš vám poskytne dostatek místa na uskladnění všeho potřebného, abyste si mohli užívat každý okamžik bez starostí. Vaše bezpečí je na prvním místě. S centrální brzdou máte plnou kontrolu nad pohybem kočárku. Zastavte a začněte kdykoliv, kdekoliv, s naprostým klidem.

Užijte si každý moment s vaším miminkem ve velké a prostorné hluboké korbičce. Nabízíme nejen komfort pro vaše dítě, ale také dostatek místa na uskladnění všech potřebných věcí na cestě. Vaše dítě zaslouží ty nejlepší sny. S kokosovou matrací v hluboké korbičce mu poskytnete optimální podporu a pohodlí každou noc. Okénko ve stříšce umožňuje dítěti sledovat okolní svět a zároveň poskytuje dostatek stínu a ochrany před slunečními paprsky. Každé dítě je jedinečné, a proto jsme vybavili naši hlubokou korbičku nastavitelnou opěrkou zad. Naleznete ideální polohu pro pohodlný spánek a relaxaci vašeho malého pokladu. Nánožník je navržen pro ochranu před větrem, deštěm a chladem, takže vaše dítě zůstane v teple a suchu i v nejnepříjemnějším počasí. S hlubokou korbičkou Riko Basic Montana máte dokonalé řešení pro vaše miminko až do 9 kg. Bezpečnost, pohodlí a styl se spojily do jednoho úžasného produktu.

Otevřete dveře do světa bezstarostného objevování s možností upevnění sedačky po i proti směru jízdy. Flexibilita pro každý vývojový milník vašeho malého dobrodruha. Sledujte, jak se vaše malé sluníčko těší na svět. Okénko ve stříšce nejenže poskytuje vizuální kontakt, ale zároveň chrání před případnými nepříznivými povětrnostními podmínkami. Každá jízda by měla být spojena s pohodlím. Měkké polstrování zajistí, že každá cesta je pro vaše dítě nejen bezpečná, ale i nesmírně příjemná. Vaše dítě zaslouží maximální bezpečnost. S 5-ti bodovými bezpečnostními pásy s polstrováním nabízíme prvotřídní ochranu ve stylu. Nechte své malé dítě ovládat svou cestu! Odnímatelné madlo do strany potažené eko-kůží je stylovým a pohodlným doplňkem pro vašeho malého řidiče.

Prostorná přebalovací taška je navržena tak, aby se snadno připevnila na madlo kočárku, umožňujíc vám přístup ke všem nezbytnostem pro vaše miminko bez ztráty stylu. S pláštěnkou máte jistotu, že i v dešti nebo sněhu bude vaše dítě suché. Chraňte své dítě před nepříjemnými překvapeními hmyzu. Moskytiéra zajišťuje klidné spaní a bezstarostné procházky bez obav o obtížné hmyzí návštěvy. Nánožník, který překračuje běžné očekávání! Navržen pro ochranu dítěte před nepříznivým počasím, tento nánožník bude váš spolehlivý spojenec v boji s větrem a chladem.

PODVOZEK

* odlehčená pevná hliníková konstrukce

* výškově nastavitelná rukojeť potažená eko-kůží

* gumová kola

* otočná přední kola s možností aretace

* systém rychlé demontáže předních kol

* 3 systémy tlumení nárazů, z nichž 2 mají mechanismus pro nastavení tvrdosti

- měkkou pro gondolu, když je vaše dítě ještě malinké a váží do 9 kg, a tvrdší pro sporťák určený pro děti do 22 kg)

* vnější prvky čalounění, které nepřicházejí do kontaktu s tělem dítěte, jsou vyrobeny z elegantní a praktické ekologické kůže

* prostorný, uzavřený nákupní koš

* centrální brzda

HLUBOKÁ KORBIČKA

* velká a prostorná

* kokosová matrace

* okénko ve stříšce

* nastavitelná opěrka zad

* nánožník pro ochranu před nepříznivým počasím

* pro dítě do 9 kg

SPORŤÁK

* možnost upevnění po i proti směru jízdy

* okénko ve stříšce

* měkké polstrování

* 5-ti bodové bezpečnostní pásy s polstrováním

* odnímatelné madlo do strany před dítětem potažené eko-kůží

* plynule nastavitelná opěrka zad do úplného lehu

* nastavitelná opěrka pro nožičky

* nánožník pro ochranu dítěte před nepříznivým počasím

* pro dítě do 22 kg

VÝBAVA

* prostorná přebalovací taška na madlo kočárku

* pláštěnka

* moskytiéra

* nánožník

ROZMĚRY

* rozložený podvozek s koly 122/59/93 cm

* složený podvozek s koly 37/59/86 cm

* vnitřní rozměry hluboké korbičky d/š/v 77/34/20 cm

* nastavitelná rukojeť 65 - 112 cm

* šířka sedadla 31 cm

* výška opěrky zad 49 cm

* hloubka sedáku 25 cm

* délka opěrky nohou 22 cm

* průměr předních kol 24 cm

* průměr zadních kol 29 cm

HMOTNOST

* podvozek s koly 9 kg

* hluboká korbička 5,8 kg

* sportovní sezení 5,8 kg

Látky, které byly použity odpovídají Öko-Tex Standard 100.

Kočárek vyroben v zemi Evropské Unie a splňuje nejpřísnější bezpečnostní normy PN-EN 1888:2012.







RIBAMOEC15AL2V124

Parametry

Moskytiéra
Ano
Nastavitelná opěrka v korbičce
Ano
Otočná kola
Ano
Pneumatika
Gumová
Pláštěnka
Ano
Taška na pleny
Ano
Polohovatelná zádová opěrka
Ano
Rám
Hliník
Typ kočárku
2v1
Výškově nastavitelná rukojeť
Ano

Specifikace

Mohlo by vás zajímat

Riko Basic Montana Ecco 15...

11 900,00 Kč