• Nové
Adbor Loretto Stars 2v1 2024
zoom_out_map
  • Nové

Adbor Loretto Stars 21 BEIGE 2v1 2024

19 360,00 Kč
S DPH
Odesíláme za 4 - 14 dnů

Představte si procházku s vaším malým andělem ve stylovém a bezpečném kočárku, který spojuje špičkový design s prvotřídní funkcionalitou. Adbor Loretto Stars je zde, aby udělal vaše rodičovské dobrodružství ještě pohodlnější a elegantnější než kdy dříve. Odlehčená pevná hliníková konstrukce zaručuje, že kočárek je mimořádně snadný na manipulaci. S velkou a prostornou korbičkou má vaše dítě dostatek místa pro pohodlné spaní. Čalounění z eko-kůže nejen dodává korbičce elegantní vzhled, ale zároveň je snadné na čištění. Skládá se z podvozku s koly, hluboké korby a sportovní nástavby. Ke kočárku lze dokoupit autosedačku a další příslušenství za zvýhodněné ceny. Výbava: pláštěnka, moskytiéra, nánožník, přebalovací taška.

Barva
Barva rámu
Množství

 Zboží je pojištěno proti poškození při přepravě

 Při nákupu kočárku nad 5000,- Kč je doprava zdarma

 Vrácení produktu do 14ti dnů zdarma, proplácíme i poštovné zpět.

 Telefonická poradna Po-Pá od 9-16 hodin na 737 365 368

Adbor Loretto Stars 2v1 2024

Jeho odlehčená pevná hliníková konstrukce zaručuje, že váš kočárek je nejen pevný a stabilní, ale také mimořádně snadný na manipulaci. S výškově nastavitelnou rukojetí potaženou eko-kůží získáte dokonalý komfort při tlačení kočárku, zatímco gelová kola odolná proti propíchnutí zajistí plynulou jízdu i na nepravidelném terénu. S otočnými předními koly, které lze zamknout, a systémem rychlé demontáže, budete moci snadno manévrovat přes rušné ulice města nebo prozkoumávat přírodu na venkově. A prostorný, uzavřený nákupní koš poskytuje dostatek místa pro uložení všech potřebných věcí, které si při vašich výletech se svým miminkem potřebujete. S centrální brzdou budete mít vždy plnou kontrolu nad vaším kočárkem, což vám dodá pocit jistoty a bezpečí, kdykoli se vydáte na vaši další dobrodružnou cestu s vaším malým průzkumníkem.

Ponořte se do luxusu a pohodlí s hlubokou korbičkou Adbor Loretto Stars, která je dokonalým útočištěm pro vaše malé štěstí. S velkým a prostorným designem má vaše dítě dostatek místa pro pohodlné spaní i prozkoumávání okolí. Čalounění z eko-kůže nejen dodává korbičce elegantní vzhled, ale zároveň je snadné na čištění, což vám ušetří čas a usnadní údržbu. Díky okénku ve stříšce můžete snadno udržovat kontakt s vaším malým prckem a zároveň mu poskytnout příjemný ventilovaný prostor. Nastavitelná opěrka zad umožňuje přizpůsobit polohu podle potřeb vašeho dítěte, což zajistí maximální pohodlí a podporu během každé jízdy. A s inovativním systémem uchycení Click-Clack můžete snadno připojit korbičku k podvozku kočárku a připravit se na další dobrodružství. Nánožník pro ochranu před nepříznivým počasím je dalším důležitým prvkem, který zajistí, že vaše dítě zůstane v teple a suchu i v nepříznivých podmínkách. A s kapacitou pro dítě do 9 kg se korbička Adbor Loretto Stars stane spolehlivým společníkem pro vaše nejmladší dobrodruhy od prvních dnů jejich života.

S títmo inovativním sportovním sedadlem můžete být na cestách upevněni jak po směru jízdy, tak i proti němu, aby se váš malý objevitel mohl cítit maximálně bezpečně a pohodlně. Okénko ve stříšce nejenže umožňuje vašemu dítěti sledovat okolní svět, ale také poskytuje ventilaci a svěží vzduch, což je neocenitelné při dlouhých procházkách či výletech. A s měkkým polstrováním a 5-ti bodovými bezpečnostními pásy s polstrováním bude váš malý dobrodruh cestovat v maximálním pohodlí a bezpečí. Plynule nastavitelná opěrka zad a nastavitelná opěrka pro nožičky umožňují přizpůsobit sedadlo podle potřeb vašeho dítěte a zajistit mu optimální podporu a pohodlí během celé jízdy. A s inovativním systémem uchycení Click-Clack můžete snadno připojit sportovní sedadlo k podvozku kočárku a připravit se na další dobrodružství. Nánožník pro ochranu dítěte před nepříznivým počasím je dalším důležitým prvkem, který zajistí, že vaše dítě zůstane v teple a suchu i v nepříznivých podmínkách. A s kapacitou pro dítě do 22 kg se Adbor Loretto Stars stane spolehlivým společníkem pro vaše dítě až do jeho raného dětství.

S kompletní výbavou Adbor Loretto Stars se připravte na každodenní dobrodružství s vaším malým průzkumníkem, aniž byste museli o něčem zbytečně přemýšlet. S prostornou přebalovací taškou na madlo kočárku budete mít všechny nezbytné potřeby pro vaše dítě stále po ruce, což vám usnadní každodenní péči o ně. Aby vaše cesty nebyly narušeny ani nepřízní počasím, je součástí výbavy pláštěnka, která ochrání vaše dítě před deštěm a větrem, a to bez ohledu na to, zda jste ve městě nebo na venkově. Moskytiéra je dalším nezbytným prvkem, který poskytuje ochranu před hmyzem a umožní vašemu dítěti bezpečně a pohodlně prozkoumávat okolní svět. A s nánožníkem, který je součástí této výbavy, můžete snadno přizpůsobit kočárek podle potřeb vašeho dítěte a zajistit mu optimální pohodlí během každé jízdy. Díky této kompletní výbavě se nemusíte starat o žádné detaily - jste připraveni vyrazit na cestu s vaším malým dobrodruhem bezstarostně a s plnou důvěrou.

PODVOZEK

* odlehčená pevná hliníková konstrukce

* výškově nastavitelná rukojeť potažená eko-kůží

* gelová kola, odolná proti propíchnutí

* otočná přední kola s možností aretace

* systém rychlé demontáže předních kol

* prostorný, uzavřený nákupní koš

* centrální brzda

HLUBOKÁ KORBIČKA

* velká a prostorná

* čalounění z eko-kůže

* okénko ve stříšce

* nastavitelná opěrka zad

* systém uchycení Click-Clack

* nánožník pro ochranu před nepříznivým počasím

* pro dítě do 9 kg

SPORŤÁK

* možnost upevnění po i proti směru jízdy

* okénko ve stříšce

* měkké polstrování

* 5-ti bodové bezpečnostní pásy s polstrováním

* plynule nastavitelná opěrka zad

* nastavitelná opěrka pro nožičky

* systém uchycení Click-Clack

* nánožník pro ochranu dítěte před nepříznivým počasím

* pro dítě do 22 kg

VÝBAVA

* prostorná přebalovací taška na madlo kočárku

* pláštěnka

* moskytiéra

* nánožník

ROZMĚRY

* složený podvozek s koly d/š/v 63/50/28 cm

HMOTNOST

* podvozek bez kol 5,9 kg

* hluboká korbička 3,5 kg

* sportovní sezení 5,5 kg

Látky, které byly použity odpovídají Öko-Tex Standard 100.

Kočárek vyroben v zemi Evropské Unie a splňuje nejpřísnější bezpečnostní normy PN-EN 1888:2012.

Adbor
ADLOST21BE2V124

Parametry

Otočná kola
Ano
Pneumatika
Gelová
Pláštěnka
Ano
Taška na pleny
Ano
Polohovatelná zádová opěrka
Ano
Rám
Hliník
Typ kočárku
2v1
Výškově nastavitelná rukojeť
Ano

Specifikace

Mohlo by vás zajímat

Adbor Loretto Stars 21...

19 360,00 Kč