• Nové
Adbor Loretto 3v1 2024
zoom_out_map
  • Nové

Adbor Loretto 05 BLACK 3v1 2024

20 690,00 Kč
S DPH
Odesíláme za 4 - 14 dnů

Představujeme vám perlu mezi kočárky – Adbor Loretto 2024! Spolehlivý a pohodlný kočárek, který usnadní každodenní cestování a zároveň přinese radost do vašeho života. Díky odlehčené pevné hliníkové konstrukci je tento kočárek přesně tím, co hledáte. Prostorná, elegantní a plná praktických detailů - to je hluboká korbička kočárku Adbor Loretto. Díky okénku ve stříšce budete mít dítě stále na očích, zatímco měkké polstrování a plynule nastavitelná opěrka zad zajistí, že každá jízda bude pohodlná a bezstarostná. Skládá se z podvozku s koly, hluboké korby a sportovní nástavby. Autosedačka je v ceně kočárku. Ke kočárku lze dokoupit další příslušenství za zvýhodněné ceny. Výbava: pláštěnka, moskytiéra, nánožník, přebalovací taška.

Barva
Barva rámu
Množství

 Zboží je pojištěno proti poškození při přepravě

 Při nákupu kočárku nad 5000,- Kč je doprava zdarma

 Vrácení produktu do 14ti dnů zdarma, proplácíme i poštovné zpět.

 Telefonická poradna Po-Pá od 9-16 hodin na 737 365 368

Doporučené doplňky

Náhradní díly

Náhradní sada 4 kol na kočárky Adbor Loretto
Náhradní sada 4 kol na kočárky Adbor Loretto
1 580,00 Kč

Adbor Loretto 3v1 2024

* Autosedačka je v ceně kočárku

Jeho odlehčená pevná hliníková konstrukce přináší lehkost a odolnost, což z něj činí ideálního společníka pro vaše cesty městem i venkovem. S výškově nastavitelnou rukojetí potaženou eko-kůží se každý výlet stane nejen pohodlným, ale i stylovým zážitkem. Díky gelovým kolům, odolným proti propíchnutí, se budete pohybovat s lehkostí a bezpečností na různých typech povrchů. A s otočnými předními koly s možností aretace získáte maximální manévrovatelnost a kontrolu při pohybu po městských ulicích či procházkách v přírodě. Systém rychlé demontáže předních kol vám umožní snadné skládání kočárku pro přepravu v autě nebo skladování doma, zatímco prostorný uzavřený nákupní koš poskytuje dostatek místa pro vaše nákupy či vybavení pro miminko. A s centrální brzdou získáte naprostou kontrolu nad kočárkem, ať už jste kdekoliv.

S velkorysou velikostí korbičky se váš malý průzkumník bude cítit jako v pelíšku. Čalounění z eko-kůže nejenže dodává korbičce elegantní vzhled, ale je také snadné na údržbu a odolné vůči každodennímu opotřebení. Díky okénku ve stříšce budete mít své dítě stále na očích, zatímco nastavitelná opěrka zad zajistí optimální polohu pro maximální pohodlí během jízdy. Systém uchycení Click-Clack pak zaručuje jednoduchou a bezpečnou montáž na podvozek kočárku. Ať už je venku jakékoli počasí, nánožník hluboké korbičky je tu pro ochranu vašeho drobečka před větrem, deštěm či sluncem. A s nosností až 9 kg je tato korbička ideální volbou na vašich prvních dobrodružstvích.

S jeho unikátní možností upevnění po i proti směru jízdy budete mít vždy plnou kontrolu nad tím, jak si váš malý cestovatel užívá cestování. Díky okénku ve stříšce budete mít dítě stále na očích, zatímco měkké polstrování a plynule nastavitelná opěrka zad zajistí, že každá jízda bude pohodlná a bezstarostná. S 5-bodovými bezpečnostními pásy s polstrováním se můžete spolehnout na to, že vaše dítě je vždy v bezpečí a pohodlí během cestování. Nastavitelná opěrka pro nožičky umožňuje optimální polohu a podporu nohou pro vašeho malého cestovatele, zatímco systém uchycení Click-Clack zajišťuje snadnou a bezpečnou montáž na podvozek kočárku. A s nosností až 22 kg je tento sporťák perfektní volbou pro dlouhodobé využití a růst vašeho dítěte. S nánožníkem pro ochranu před nepříznivým počasím můžete být klidní, že váš malý průzkumník bude vždy v bezpečí a pohodlí, ať už je počasí jakékoli.

Autosedačka je přizpůsobena pro isofix základnu, kterou lze dokoupit (DOPORUČUJEME). Tato inovativní technologie poskytuje maximální stabilitu a bezpečnost během jízdy, což představuje optimální řešení pro rodiče, kteří kladou důraz na bezpečnost svých dětí. Je vhodná od narození až do váhy 13 kg. Pro maximální bezpečnost a pohodlí vašeho dítěte je autosedačka vybavena 3-bodovými bezpečnostními pásy s polstrováním, což zajišťuje bezpečné a pohodlné cestování. Ochrana před slunečními paprsky je klíčová, a proto je autosedačka vybavena odnímatelnou sluneční stříškou s integrovaným slunečním filtrem, který poskytuje optimální stín a ochranu během slunečných dnů. Rukojeť autosedačky je navržena s ohledem na pohodlí rodiče. Je ergonomická, nastavitelná v několika pozicích a disponuje pohodlným úchytem, což zajišťuje snadné a pohodlné přenášení autosedačky.

Prostorná přebalovací taška, kterou můžete snadno připevnit na madlo kočárku, vám poskytne dostatek prostoru na všechny nezbytnosti pro vaše malého průvodce. Už se nebudete muset starat o to, kde uschovat pleny, láhve nebo dudlík - vše bude vždy po ruce. S pláštěnkou a moskytiérou budete připraveni na každé počasí a každou sezónu. Vaše dítě bude chráněno před deštěm, větrem i sluncem, zatímco moskytiéra zabrání nepříjemným hmyzu, aby rušil váš spokojený výlet. A s nánožníkem pro vaše malého průzkumníka se může bezpečně a pohodlně cestovat i v nepříznivých podmínkách. S kompletní výbavou pro váš kočárek Adbor Loretto 2024 se můžete soustředit pouze na radostné okamžiky strávené s vaším dítětem, aniž byste si museli dělat starosti o jeho pohodlí nebo bezpečnost.

PODVOZEK

* odlehčená pevná hliníková konstrukce

* výškově nastavitelná rukojeť potažená eko-kůží

* gelová kola, odolná proti propíchnutí

* otočná přední kola s možností aretace

* systém rychlé demontáže předních kol

* prostorný, uzavřený nákupní koš

* centrální brzda

HLUBOKÁ KORBIČKA

* velká a prostorná

* čalounění z eko-kůže

* okénko ve stříšce

* nastavitelná opěrka zad

* systém uchycení Click-Clack

* nánožník pro ochranu před nepříznivým počasím

* pro dítě do 9 kg

SPORŤÁK

* možnost upevnění po i proti směru jízdy

* okénko ve stříšce

* měkké polstrování

* 5-ti bodové bezpečnostní pásy s polstrováním

* plynule nastavitelná opěrka zad

* nastavitelná opěrka pro nožičky

* systém uchycení Click-Clack

* nánožník pro ochranu dítěte před nepříznivým počasím

* pro dítě do 22 kg

AUTOSEDAČKA

* je přizpůsobena na isofix základnu, kterou lze dokoupit (DOPORUČUJEME)

* vhodná od narození do 13 kg

* 3-bodové bezpečnostní pásy s polstrováním

* odnímatelná sluneční stříška se slunečním filtrem

* ergonomická rukojeť nastavitelná v několika pozicích, s pohodlným úchytem

VÝBAVA

* prostorná přebalovací taška na madlo kočárku

* pláštěnka

* moskytiéra

* nánožník

ROZMĚRY

* složený podvozek s koly d/š/v 63/50/28 cm

HMOTNOST

* podvozek bez kol 5,9 kg

* hluboká korbička 3,5 kg

* sportovní sezení 5,5 kg

* autosedačka 3 kg

Látky, které byly použity odpovídají Öko-Tex Standard 100.

Kočárek vyroben v zemi Evropské Unie a splňuje nejpřísnější bezpečnostní normy PN-EN 1888:2012.

Adbor
ADLO05BL3V124

Parametry

Moskytiéra
Ano
Nastavitelná opěrka v korbičce
Ano
Otočná kola
Ano
Pneumatika
Gelová
Pláštěnka
Ano
Taška na pleny
Ano
Polohovatelná zádová opěrka
Ano
Rám
Hliník
Typ kočárku
3v1
Výškově nastavitelná rukojeť
Ano

Specifikace

Mohlo by vás zajímat

Adbor Loretto 05 BLACK 3v1...

20 690,00 Kč