Riko Basic Pacco 2v1 2024
zoom_out_map

Riko Basic Pacco 05 GREYFOX 2v1 2024

11 600,00 Kč
S DPH
Odesíláme za 3 - 14 dnů

Vstupte do světa elegance a praktičnosti s Riko Basic Pacco 2024 - kočárkem, který nejenže zdobí vaše výlety, ale také vám poskytuje bezstarostnou a pohodlnou péči o vaše nejmenší poklady. Praktické prvky jsou opatřeny snadno čistitelnou ekologickou kůží, zatímco stříška zaujme svou estetickou melanžovou tkaninou a elegantní černou Oxford látkou. Díky inovativnímu designu může být hluboká korba také použita jako kolébka. Skládá se z podvozku s koly, hluboké korby a sportovní nástavby. Ke kočárku lze dokoupit autosedačku a další příslušenství za zvýhodněné ceny. Výbava: přebalovací taška, pláštěnka, moskytiéra, nánožník.

Barva
Barva rámu
Množství

 Zboží je pojištěno proti poškození při přepravě

 Při nákupu kočárku nad 5000,- Kč je doprava zdarma

 Vrácení produktu do 14ti dnů zdarma, proplácíme i poštovné zpět.

 Telefonická poradna Po-Pá od 9-16 hodin na 737 365 368

Doporučené doplňky

Náhradní díly

Náhradní sada 4 kol na kočárky Riko Basic Pacco
Náhradní sada 4 kol na kočárky Riko Basic Pacco
1 580,00 Kč

Riko Basic Pacco 2v1 2024

Podvozek z kvalitní hliníkové konstrukce nejenže je odolný, ale také lehký, umožňující snadnou manipulaci, ať už jste kdekoli. Každý výlet bude elegantním zážitkem s výškově nastavitelnou rukojetí potaženou luxusní eko-kůží. Díky této kombinaci stylu a komfortu se budete cítit vždy výjimečně. Polstrování kočárku PACCO je vyrobeno z kombinace ekologické kůže a melanžové látky. Jejich uspořádání není náhodné. Prvky vystavené nečistotám jsou vyrobeny z praktické a snadno čistitelné ekologické kůže a prvky v přístupové zóně dítěte, stejně jako stříška jsou vyrobeny z estetické a na dotek příjemné melanžové tkaniny a černé Oxford tkaniny. Pro každou etapu rodičovství nabízíme tři systémy tlumení nárazů, přičemž dva z nich mají nastavitelný mechanismus pro tvrdost. Měkké nastavení pro klidné spaní do 9 kg a tvrdší nastavení pro malé dobrodruhy a sportovce do 22 kg. Navigace se stává hračkou s otočnými předními koly a možností aretace. Rychlý demontážní systém předních kol pak zajišťuje bezproblémovou připravenost na cestu. Prostoru nemůže být nikdy příliš mnoho, a proto jsme vybavili Riko Basic Pacco 2024 prostorným nákupním košem. Buďte připraveni na vše, co váš výlet přinese! S centrální brzdou máte vždy kontrolu nad každým krokem, což zajišťuje bezstarostné cestování.

Hluboká korbička je jako malý pokoj pro vaše miminko - velká a prostorná, poskytuje dostatek místa pro bezstarostný spánek a hry.  Nebojte se o spojení s vaším malým andělem. Díky okénku ve stříšce můžete snadno sledovat každý úsměv a pohyb vašeho dítěte. Nastavitelná opěrka zad umožňuje individuální nastavení podle potřeb vašeho miminka. Komfort je nyní na dosah ruky! Díky inovativnímu designu může být naše hluboká korba také použita jako kolébka.

S možností upevnění po i proti směru jízdy nabízíme flexibilitu pro každou fázi růstu vašeho dítěte. Zůstaňte v kontaktu s vaším malým objevitelem díky okénku ve stříšce. Sluneční paprsky nebo kapky deště nemohou zastavit radost z cesty. Pro pohodlí naší nejmenší hvězdičky jsme vybavili sportovní sedačku měkkým polstrováním. Každá jízda bude pohodlná a bezstarostná. Bezpečnost je nejdůležitější, proto je vybaveno 5-ti bodovými bezpečnostními pásy, abychom zajistili maximální ochranu a pohodlí pro vaše dítě. Odnímatelné madlo na stranu, potažené luxusní eko-kůží, poskytuje stylový dotek a umožňuje snadný přístup k vašemu malému cestovateli. Plynule nastavitelná opěrka zad do úplného lehu umožňuje dítěti relaxovat nebo se připravit na spánek během cestování. Pro maximální pohodlí nabízíme nastavitelnou opěrku pro nožičky, která se přizpůsobí potřebám rostoucího dítěte. Nánožník chrání vaše malé poklady před nepříznivým počasím, aby byly v suchu a teple i v deštivém dni. S maximální nosností 22 kg je naším cílem být spolehlivým společníkem po dlouhá léta do prvních vlastních kroků.

Přebalovací taška, upevněná na madlo kočárku, vám umožní mít všechno potřebné v dosahu. Pláštěnka je diskrétně integrována do designu kočárku a připravena vám poskytnout rychlou ochranu před nepřízní počasí, aby váš výlet zůstal suchý a pohodlný. S moskytiérou, která je nedílnou součástí Riko Basic Pacco 2024, můžete být klidní, že vaše dítě je v bezpečí před obtěžujícím hmyzem. Komáři a jiní nevítaní hosté nebudou mít šanci narušit idylický okamžik venku. Nánožník zajišťuje optimální ochranu pro nohy vašeho dítěte, ať už spí nebo pozoruje okolní svět.

PODVOZEK

* odlehčená pevná hliníková konstrukce

* výškově nastavitelná rukojeť potažená eko-kůží

* polstrování kočárku je vyrobeno z kombinace snadno čistitelné ekologické kůže a melanžové látky

* gumová kola

* otočná přední kola s možností aretace

* systém rychlé demontáže předních kol

* 3 systémy tlumení nárazů, z nichž 2 mají mechanismus pro nastavení tvrdosti

- měkkou pro gondolu, když je vaše dítě ještě malinké a váží do 9 kg, a tvrdší pro sporťák určený pro děti do 22 kg)

* prostorný, uzavřený nákupní koš

* centrální brzda

HLUBOKÁ KORBIČKA

* velká a prostorná

* kokosová matrace

* okénko ve stříšce

* nastavitelná opěrka zad

* dá se použít jako kolébka

* nánožník pro ochranu před nepříznivým počasím

* pro dítě do 9 kg

SPORŤÁK

* možnost upevnění po i proti směru jízdy

* okénko ve stříšce

* měkké polstrování

* 5-ti bodové bezpečnostní pásy s polstrováním

* odnímatelné madlo na stranu před dítětem potažené eko-kůží

* plynule nastavitelná opěrka zad do úplného lehu

* nastavitelná opěrka pro nožičky

* nánožník pro ochranu dítěte před nepříznivým počasím

* pro dítě do 22 kg

VÝBAVA

* prostorná přebalovací taška na madlo kočárku

* pláštěnka

* moskytiéra

* nánožník

ROZMĚRY

* rozložený podvozek s koly d/š/v 117/58/104 cm

* složený podvozek s koly d/š/v 37/58/87 cm

* vnitřní rozměry hluboké korbičky d/š/v 77/34/20 cm

* nastavitelná rukojeť 74 - 117 cm

* šířka sedadla 31 cm

* výška opěrky zad 49 cm

* hloubka sedáku 25 cm

* délka opěrky nohou 22 cm

* průměr předních kol 24 cm

* průměr zadních kol 29 cm

HMOTNOST

* podvozek s koly 9,8 kg

* hluboká korbička 5 kg

* sportovní sezení 5,2 kg

Látky, které byly použity odpovídají Öko-Tex Standard 100.

Kočárek vyroben v zemi Evropské Unie a splňuje nejpřísnější bezpečnostní normy PN-EN 1888:2012.



RIBAPA05GR2V124

Parametry

Moskytiéra
Ano
Otočná kola
Ano
Pneumatika
Gumová
Pláštěnka
Ano
Taška na pleny
Ano
Polohovatelná zádová opěrka
Ano
Rám
Hliník
Typ kočárku
2v1
Výškově nastavitelná rukojeť
Ano

Specifikace

Mohlo by vás zajímat

Riko Basic Pacco 05 GREYFOX...

11 600,00 Kč