Židlička a lehátko 2v1 Colibro Noto ALMOND
zoom_out_map

Židlička a lehátko 2v1 Colibro Noto ALMOND

1 644,00 Kč
S DPH
Odesíláme za 3 - 14 dnů

Vysoká židle NOTO 2v1 od COLIBRO kombinuje funkci židličky na krmení a dětského lehátka. COLIBRO NOTO má až 7-stupňové nastavení výšky, takže jej lze použít jako vysokou židli na krmení připevněnou ke stolu rodičů (s podnosem i bez) nebo jako nízkou židličku pro starší dítě. Kdykoli můžete proměnit svou dětskou židličku na dětské lehátko pro odpolední spánek. O bezpečnost vašeho dítěte se postarají 5-bodové bezpečnostní pásy, nášlapná pojistka a široké gumové zarážky na nohách židle proti sklouznutí.

Množství

 Zboží je pojištěno proti poškození při přepravě

 Při nákupu kočárku nad 5000,- Kč je doprava zdarma

 Vrácení produktu do 14ti dnů zdarma, proplácíme i poštovné zpět.

 Telefonická poradna Po-Pá od 9-16 hodin na 737 365 368


Jedná se o inovativní a multifunkční produkt, se kterým bude společné jídlo snadné a příjemné bez ohledu na to, zda je vaše dítě trochu hladové nebo vybíravé.

Díky četným úpravám ji snadno přizpůsobíte výšce dítěte, výšce stolu nebo snadno uskladníte, když se nepoužívá.

COLIBRO NOTO má až 7-stupňové nastavení výšky, takže jej lze použít jako vysokou židli na krmení připevněnou ke stolu rodičů (s podnosem i bez) nebo jako nízkou židličku pro starší dítě.

Židle na krmení NOTO má 2 tácy. Hlavní zásobník má 3-stupňové nastavení s možností kompletní demontáže. Po jeho demontáži můžete ke stolu přidat vysokou židličku a sníst s dítětem rodinné jídlo. V zadní části židle jsou speciální háčky, na které můžete zavěsit demontovaný tác. Přídavná vnější přihrádka se snadno čistí a má držák na hrníčky a vysoké okraje, které zabraňují pádu potravin a rozlití nápojů.

Doplňkovou funkcí židličky na krmení NOTO je funkce dětského lehátka. Je to možné díky 4-stupňovému nastavení zádové opěrky (do lehu) a 3-stupňovému nastavení opěrky nohou. Chcete-li proměnit svou dětskou židličku na dětské lehátko pro odpolední spánek, jednoduše umístěte opěradlo a opěrku nohou do polohy vleže. Lehátko může být vysoké nebo nízké v závislosti na situaci. Vysoké lehátko se bude skvěle hodit například u kuchyňské linky nebo v jiných každodenních situacích, které vyžadují stání. Takto umístěné lehátko poskytne pohodlný přístup k dítěti. Nízké lehátko umístěné v blízkosti křesla nebo pohovky usnadní přístup k miminku, když budete po dlouhém dni odpočívat.

O bezpečnost vašeho dítěte se postarají 5-bodové bezpečnostní pásy, nášlapná pojistka a široké gumové zarážky na nohách židle proti sklouznutí.

Čalounění židle NOTO je vyrobeno z matné, na dotek příjemné ekologické kůže. Jeho povrch je pokryt vrstvou polyuretanu, takže se snadno čistí.

HLAVNÍ VÝHODY:

* funkce dětského lehátka – židli NOTO lze použít jako dětské lehátko. Navíc lze lehátko díky výškovému nastavení nastavit nízko nebo vysoko v závislosti na situaci, ve které je chcete používat

* snadno se čistí - židle na krmení NOTO má estetické, snadno čistitelné čalounění z ekologické kůže s vrstvou polyuretanu ve čtyřech módních barvách. Nečistoty a zbytky jídla snadno odstraníte vlhkým hadříkem. Vnější zásobník lze rychle a snadno vyjmout a vyčistit.

* bezpečný – o bezpečnost vašeho dítěte se starají 5-ti bodové bezpečnostní pásy a speciální ochrana schodů, která zabraňuje sklouznutí dítěte ze sedačky. Široká rozteč nohou a velké protiskluzové gumové zarážky zajišťují stabilitu židle i při neklidu dítět.

* pohodlné – skořepina sedačky byla profilována tak, aby poloha dítěte byla pohodlná a stabilní. Bezpečnostní pásy jsou výškově nastavitelné, takže nebudou dítě štípat. Navíc jsou vyrobeny z hustě tkaných hladkých pásků, které nebudou dřít jemnou pokožku dítěte. Polstrování je měkké díky pěnové podšívce. Široká pohodlná podnožka poskytuje nohám dítěte stabilní oporu.

* funkční - židle na krmení NOTO má 7 výškových poloh, 4 polohy opěrky zad, 3 polohy opěrky nohou, 3 polohy prodloužení tácu, 2 tácy a to vše v jednom produktu.

* skládací - díky snadno použitelnému skládacímu systému nezabere židlička na krmení NOTO mnoho místa, když ji nepoužíváte. Stačí stisknout tlačítka na stranách rámu a složíte židli naplocho.

* dvojitý tác – díky použití dvou táců je vaše jídelní židlička ještě praktičtější. Schopnost rychle vyjmout vnější tác urychluje úklid po jídle, zatímco hlavní tác i nadále chrání vaše dítě. Oba tácy lze vyjmout a židli přesunout přímo na desku stolu.

ROZMĚRY ŽIDLIČKY

* d/š/v 79/53/83 - 103 cm

* výška vaničky (od země) 57 - 77 cm

ROZMĚRY SEDÁKU

* š/h/v 33/22/44 cm

* délka spací plochy 80 cm

* vzdálenost od tácu k zádové opěrce ve svislé poloze 20cm-23cm

* bezpečnostní norma EN 14988

* hmotnost 7,4 kg



Colibro
ZILE2V1CONOAL

Specifikace

Židlička a lehátko 2v1...

1 644,00 Kč