Raf-Pol Eco-Lux STEEL 2v1
zoom_out_map

Raf-Pol Eco-Lux STEEL 2v1 SWEET PINK 2023

7 300,00 Kč
S DPH
Odesíláme za 4 - 14 dnů

Eco-Lux 2v1 je kočárek z nejnovější kolekce od Raf-Pol s železným rámem. Disponuje bezdušovými koly a korbičku i sporťák lze upevnit po i proti směru jízdy. Má nastavitelnou opěrku zad i opěrku na nožičky potažené eko-kůží. Snadno a rychle se složí do kompaktního tvaru, takže se vejde kamkoliv - do vašeho auta či do úzké skříně. Skládá se z podvozku s koly, hluboké korby a sportovní nástavby. Ke kočárku lze dokoupit autosedačku a další příslušenství za zvýhodněné ceny. Výbava: taška na pleny, pláštěnka, moskytiéra, přebalovací podložka, držák na pití.

Barva
Barva rámu
Množství

 Zboží je pojištěno proti poškození při přepravě

 Při nákupu kočárku nad 5000,- Kč je doprava zdarma

 Vrácení produktu do 14ti dnů zdarma, proplácíme i poštovné zpět.

 Telefonická poradna Po-Pá od 9-16 hodin na 737 365 368

Doporučené doplňky

Náhradní díly

Náhradní sada 4 kol na kočárky Raf-Pol Eco-Lux
Náhradní sada 4 kol na kočárky Raf-Pol Eco-Lux
1 580,00 Kč

Raf-Pol Eco-Lux 2v1

Konstrukce kočárku Raf-Pol Eco-Lux je vyrobena ze železa a plynulý pohyb kočárku zajišťují inovativní otočná kolečka s kuličkovými ložisky s polyuretanovými pneumatikami. Tyto typy kol mají všechny vlastnosti nafukovacích kol a jsou navíc odolné proti propíchnutí. Díky tomu jsou bezporuchové, bezúdržové a velmi odolné. Výškově nastavitelná rukojeť potažená eko-kůží dodává kočárku nejen luxusní vzhled, ale i příjemný a komfortní úchop. Odpružení všech kol je jako ochranný nárazník pro vaše dítě, chrání ho před nepříjemnými otřesy na nerovném povrchu. S centrální brzdou typu Easy Stop máte vždy plnou kontrolu nad pohybem kočárku, což přináší klid a bezpečí do vašich výletů. A co víc, Raf-Pol Eco-Lux 2023 je připraven na všechny situace - díky možnosti nasazení buggy boardu je ideálním společníkem i pro děti se starším sourozencem. A co teprve systém složení kočárku! Snadno a rychle se složí do kompaktního tvaru, takže se vejde kamkoliv - do vašeho auta či do úzké skříně.

Hlubokou korbičku Raf-Pol Eco-Lux 2023 máte možnost upevnit ji jak po, tak i proti směru jízdy, aby vaše dítě mohlo sledovat svět, nebo si užívat klidný spánek pod vaším dozorem. Měkká bavlněná podšívka v korbičce je snadno vyjímatelná a jednoduše vypratelná, abyste měli vždy čistý a svěží prostor pro vaše malé štěstí. Kvalitní matrace se postará o pohodlný odpočinek vašeho dítěte, až si zdřímne během procházky. Ventilační okénko zajišťuje optimální průtok vzduchu, takže vaše dítě bude vždy v dokonalém klimatu. Vícestupňově nastavitelná opěrka zad umožňuje přizpůsobení polohy podle potřeb vašeho malého objevitele. A co teprve funkce kolébky! Ta přináší uklidňující pohyb, který napodobuje náručí rodiče. A pro ty chladnější dny tu máme nánožník, který se stará o to, aby vaše dítě bylo v teple a pohodlí, bez ohledu na venkovní podmínky.

Sporťák Raf-Pol Eco-Lux 2023 je navržen pro maximální pohodlí vašeho drobečka. Máte možnost upevnit ho jak po, tak i proti směru jízdy. Ventilační okénko vytváří příjemné klima uvnitř sporťáku, takže vaše dítě bude mít vždy čerstvý vzduch, ať už jste kdekoliv. Nastavení opěrky zad do čtyř poloh a nastavitelná opěrka pro nožičky zajišťují dokonalý komfort a podporu v každé situaci. S pětibodovými bezpečnostními pásy máte jistotu, že vaše dítě bude v bezpečí. Madlo před dítětem i podnožka jsou potažené eko-kůží, což přidává nejen na stylu, ale také na pohodlí při manipulaci s kočárkem. Nánožník je jako ochranný plášť, který chrání vaše dítě před nepříznivým počasím a chladem. A to vše s nosností až 15 kg, takže s Raf-Pol Eco-Lux 2023 můžete vyrazit na nekonečné dobrodružství po boku vašeho malého průzkumníka.

RÁM

* železný rám

* výškově nastavitelná rukojeť potažená eko-kůží

* bezdušová kola

* odpružení všech kol (chrání dítě před nepříjemnými otřesy na nerovném povrchu)

* centrální brzda (Easy Stop)

* možnost nasazení buggy boardu (bude se hodit, pokud má dítě staršího sourozence)

* jednoduchý systém složení kočárku

HLUBOKÁ KORBIČKA

* velká a prostorná

* možnost upevnění po i proti směru jízdy

* měkká bavlněná podšívka lze snadno vyjmout a vyprat

* měkká a kvalitní matrace

* ventilační okénko

* má funkcí kolébky

* nánožník pro ochranu dítěte před chladem a nepříznivým počasím

* pro dítě do 9 kg

SPORŤÁK

* možnost upevnění po i proti směru jízdy

* ventilační okénko

* nastavení opěrky zad do čtyř poloh

* nastavitelná opěrka pro nožičky

* 5-bodové bezpečnostní pásy

* madlo před dítětem potažené eko-kůží

* podnožka potažená eko-kůží

* nánožník pro ochranu dítěte před chladem a nepříznivým počasím

* pro dítě do 15 kg

VÝBAVA:

* taška na pleny

* pláštěnka

* moskytiéra

* přebalovací podložka

* nánožník na hlubokou korbičku

* nánožník na sporťák

* držák na láhev

ROZMĚRY

* rám s koly 9,5 kg

Autosedačku ke kočárku je nutno objednat zvlášť. Pokud si autosedačku vyberete jako doplněk při výběru kočárku, je autosedačka dostupná v barvě kočárku, který si vyberete.

Všechny textilní části lze prát v pračce na 30°.

Kočárek je vyroben v zemi Evropské Unie a splňuje nejpřísnější bezpečnostní normy pro nejvyšší komfort a bezpečnost pro vaše dítě.

RAECLUST2V1SWPI23

Parametry

Moskytiéra
Ano
Nastavitelná opěrka v korbičce
Ano
Otočná kola
Ano
Pneumatika
Gumová
Taška na pleny
Ano
Polohovatelná zádová opěrka
Ano
Rám
Železo
Typ kočárku
2v1
Výškově nastavitelná rukojeť
Ano

Specifikace

Mohlo by vás zajímat

Raf-Pol Eco-Lux STEEL 2v1...

7 300,00 Kč