• Nové
Riko Basic Delta Ecco 2v1 2024
zoom_out_map
  • Nové

Riko Basic Delta Ecco 14 ROSE 2v1 2024

11 900,00 Kč
S DPH
Odesíláme za 3 - 14 dnů

Kočárek Riko Basic Delta Ecco 2v1 je navržen s ohledem na vaše potřeby i potřeby vašich dětí, tento kočárek spojuje vynikající design s prvotřídní funkcionalitou, aby každý výlet byl bezstarostný a stylový zároveň! Elegantní ekologická kůže, použitá pro vnější prvky čalounění, nejenže dodává kočárku sofistikovaný vzhled, ale také zajišťuje maximální komfort pro vaše dítě. Disponuje gumovými koly a otočnými předními koly s možností aretace. S možností upevnění po i proti směru jízdy nabízí sporťák maximální flexibilitu a pohodlí, které rodiče milují. Skládá se z podvozku s koly, hluboké korby a sportovní nástavby. Ke kočárku lze dokoupit autosedačku a další příslušenství za zvýhodněné ceny. Výbava: pláštěnka, moskytiéra, nánožník, přebalovací taška.

Barva
Barva rámu
Množství

 Zboží je pojištěno proti poškození při přepravě

 Při nákupu kočárku nad 5000,- Kč je doprava zdarma

 Vrácení produktu do 14ti dnů zdarma, proplácíme i poštovné zpět.

 Telefonická poradna Po-Pá od 9-16 hodin na 737 365 368

Doporučené doplňky

Náhradní díly

Náhradní sada 4 kol na kočárky Riko Basic Delta Ecco
Náhradní sada 4 kol na kočárky Riko Basic Delta Ecco
1 580,00 Kč

Riko Basic Delta Ecco 2v1 2024

Díky inovativní hliníkové konstrukci je Riko Basic Delta Ecco nejen extrémně odolný, ale také lehký, což z něj činí ideálního společníka pro vaše denní dobrodružství. Výškově nastavitelná rukojeť potažená eko-kůží dodává kočárku eleganci a pohodlí, které si zamilujete. Každý dotyk bude čistým potěšením! S gumovými koly a otočnými předními koly s možností aretace si můžete být jisti, že váš malý cestovatel bude v bezpečí a pohodlí na každém kroku. Díky systému rychlé demontáže předních kol je tento kočárek neuvěřitelně praktický a flexibilní, což vám umožní pohodlné přizpůsobení vašim potřebám. S prostorným uzavřeným nákupním košem a centrální brzdou vám Riko Basic Delta Ecco poskytuje veškerý prostor a bezpečnost, kterou potřebujete pro vaše každodenní vybavení. Elegantní ekologická kůže, použitá pro vnější prvky čalounění, nejenže dodává kočárku sofistikovaný vzhled, ale také zajišťuje maximální komfort a bezpečí pro vaše dítě.

S velkorysými rozměry poskytuje hluboká korbička dostatek prostoru pro vaše dítě, aby se mohlo volně pohybovat a pohodlně spát během výletů. Čalounění z kvalitní eko-kůže nejenže dodává korbičce elegantní vzhled, ale také zajišťuje měkký a pohodlný povrch pro vaše dítě, který je snadno udržovatelný a odolný vůči poškození. Pro maximální pohodlí a podporu vašeho dítěte během spánku je vybavena kokosovou matrací, která nabízí přirozenou ventilaci a optimální ergonomickou podporu. Díky okénku ve stříšce má vaše dítě vždy možnost sledovat své okolí, zatímco je stále chráněno před sluncem a nepříznivými povětrnostními podmínkami. S nastavitelnou opěrkou zad poskytuje korbička maximální flexibilitu a pohodlí, aby se vaše dítě cítilo vždy jako doma, ať už spí nebo je aktivní. Včetně praktického nánožníku, který chrání vaše dítě před nepříznivým počasím a zajišťuje, že bude v suchu a teple i v nejnáročnějších podmínkách.

S možností upevnění po i proti směru jízdy nabízí sporťák maximální flexibilitu a pohodlí, které rodiče milují a děti si užívají! S luxusním čalouněním z eko-kůže je sporťák nejen stylový, ale také snadno udržovatelný a odolný vůči poškození, což je ideální volba pro aktivní rodinný život. Díky okénku ve stříšce má vaše dítě vždy možnost sledovat své okolí a užívat si každý okamžik venku, zatímco je stále chráněno před sluncem a nepříznivými povětrnostními podmínkami. S měkkým polstrováním, plynule nastavitelnou opěrkou zad do úplného lehu a nastavitelnou opěrkou pro nožičky bude vaše dítě vždy cestovat v pohodlí a bezpečí. S 5-ti bodovými bezpečnostními pásy s polstrováním a odnímatelným madlem do strany potaženým eko-kůží můžete mít klid v duši, že vaše dítě je v bezpečí a chráněno. Včetně praktického nánožníku pro ochranu před nepříznivým počasím, který zajišťuje, že vaše dítě bude v suchu a teple i v nejnáročnějších podmínkách.

S kompletní výbavou pro kočárek Riko Basic Delta Ecco se připravte na každou příležitost a každé povětrnostní podmínky! Nechte vaše dobrodružství pokračovat s maximálním komfortem a pohodlím pro vás i vaše děti. S přebalovací taškou, která se snadno připevní na madlo kočárku, máte vše, co potřebujete během výletu, pohodlně po ruce. Už nikdy nebudete unáhleně hledat věci ve vaší tašce! I když se počasí rozhodne trochu zatáhnout, nebudete muset přerušovat svá dobrodružství. S pláštěnkou vaše děti zůstanou suché, zatímco vy si užijete výlet bez obav. Nechte hmyz mimo hru a ochraňte vaše děti před nepříjemnými bodnutími. S moskytiérou můžete klidně vycházet do přírody a užívat si čistý vzduch, aniž byste museli myslet na nepříjemné následky. Připravte se na nepříznivé počasí s praktickým nánožníkem, který chrání vaše děti před vlhkem a chladem. Užijte si venkovní aktivity bez ohledu na počasí!

PODVOZEK

* odlehčená pevná hliníková konstrukce

* výškově nastavitelná rukojeť potažená eko-kůží

* gumová kola

* otočná přední kola s možností aretace

* systém rychlé demontáže předních kol

* 3 systémy tlumení nárazů, z nichž 2 mají mechanismus pro nastavení tvrdosti

- měkkou pro gondolu, když je vaše dítě ještě malinké a váží do 9 kg, a tvrdší pro sporťák určený pro děti do 22 kg)

* vnější prvky čalounění, které nepřicházejí do kontaktu s tělem dítěte, jsou vyrobeny z elegantní a praktické ekologické kůže

* prostorný, uzavřený nákupní koš

* centrální brzda

HLUBOKÁ KORBIČKA

* velká a prostorná

* čalounění z eko-kůže

* kokosová matrace

* okénko ve stříšce

* nastavitelná opěrka zad

* nánožník pro ochranu před nepříznivým počasím

* pro dítě do 9 kg

SPORŤÁK

* možnost upevnění po i proti směru jízdy

* čalounění z eko-kůže

* okénko ve stříšce

* měkké polstrování

* 5-ti bodové bezpečnostní pásy s polstrováním

* odnímatelné madlo do strany před dítětem potažené eko-kůží

* plynule nastavitelná opěrka zad do úplného lehu

* nastavitelná opěrka pro nožičky

* nánožník pro ochranu dítěte před nepříznivým počasím

* pro dítě do 22 kg

VÝBAVA

* prostorná přebalovací taška na madlo kočárku

* pláštěnka

* moskytiéra

* nánožník

ROZMĚRY

* rozložený podvozek s koly 122/59/93 cm

* složený podvozek s koly 37/59/86 cm

* vnitřní rozměry hluboké korbičky d/š/v 77/34/20 cm

* nastavitelná rukojeť 65 - 112 cm

* šířka sedadla 31 cm

* výška opěrky zad 49 cm

* hloubka sedáku 25 cm

* délka opěrky nohou 22 cm

* průměr předních kol 24 cm

* průměr zadních kol 29 cm

HMOTNOST

* podvozek s koly 9 kg

* hluboká korbička 5,8 kg

* sportovní sezení 5,8 kg

Látky, které byly použity odpovídají Öko-Tex Standard 100.

Kočárek vyroben v zemi Evropské Unie a splňuje nejpřísnější bezpečnostní normy PN-EN 1888:2012.

RIBADEEC14RO2V124

Parametry

Moskytiéra
Ano
Nastavitelná opěrka v korbičce
Ano
Otočná kola
Ano
Pneumatika
Gumová
Pláštěnka
Ano
Taška na pleny
Ano
Polohovatelná zádová opěrka
Ano
Rám
Hliník
Typ kočárku
2v1
Výškově nastavitelná rukojeť
Ano

Specifikace

Mohlo by vás zajímat

Riko Basic Delta Ecco 14...

11 900,00 Kč