Autosedačka Kinderkraft Concept GREEN 2021
zoom_out_map

Autosedačka Kinderkraft Concept GREEN 2021

2 159,00 Kč
S DPH
Odesíláme za 3-14 dní

Abyste společně překračovali hranice, budete potřebovat osvědčeného společníka na větších i menších cestách. Právě o tom je autosedačka Kinderkraft CONCEPT. Vytvořeno pro bezpečnost a pohodlí, aby bylo poznávání nových míst ještě příjemnější!

Množství

 Zboží je pojištěno proti poškození při přepravě

 Při nákupu kočárku nad 5000,- Kč je doprava zdarma

 Vrácení produktu do 14ti dnů zdarma, proplácíme i poštovné zpět.

 Telefonická poradna Po-Pá od 9-16 hodin na 737 365 368

CONCEPT je 9-36 kg autosedačka, která bude vaše batole doprovázet roky. Sedačka CONCEPT je pohodlná a bezpečná. Další vložky a nastavitelná opěrka hlavy umožňují přizpůsobení věku a výšce dítěte. A díky měkkému a širokému sedátku bude batoleti pohodlně na cestách. Bezpečnost zajišťují nastavitelné 5-bodové pásy s měkkými ramenními vycpávkami a vyztuženým rámem. Aby sedačka sloužila roky, lze čalounění snadno sejmout k praní. Sedadlo je také lehké, což usnadňuje přenos z jednoho auta do druhého.

FUNKCE

* 6 poloh seřízení (opěrku hlavy lze nastavit jednou rukou a přizpůsobit výšce a potřebám dítěte. Velký rozsah nastavení (65-77 cm) zajistí vašemu dítěti bezpečnou cestu po celá léta!)

* 5-bodové pásy (CONCEPT má 5-bodové vnitřní pásy, které zajišťují bezpečnost nejmladších uživatelů. Jejich výšku lze nastavit přepínáním mezi 2 dostupnými úrovněmi)

* návody k pásu (díky průvodcům indikujícím správný průběh pásů můžeme dítě snadno připoutat a zajistit tak jeho bezpečnost a pohodlí)

* 2 další vložky (CONCEPT byl vybaven dvěma měkkými vyjímatelnými vložkami, které vám umožňují přizpůsobit sedadlo potřebám a velikosti dítěte a zajistit pohodlí během cesty)

* systém proti klouzání (chrániče bezpečnostních pásů mají protiskluzovou vrstvu, díky které jsou vždy na správném místě, chrání dítě a zajišťují jeho pohodlí)

* ergonomické armetry (měkké a pohodlné područky zajišťují pohodlí dítěte při cestování a také usnadňují správné umístění bezpečnostního pásu)

KLÍČOVÉ VLASTNOSTI

Bezpečnost

Vyztužený sedák, tj. SYSTÉM BOČNÍ OCHRANY, lépe absorbuje sílu nárazu v případě bočního nárazu. Třívrstvá opěrka hlavy díky systému H-GUARD zase chrání hlavu dítěte a jemnou krční páteř. Interní 5-bodový pás vám umožní bezpečně přepravovat menší děti, protože se snadno nastavují. Průvodci zase usnadňují upevnění starého sedadla pomocí pásů automobilu.

Pohodlí

Měkké sedadlo je dostatečně široké, aby se váš malý cítil pohodlně po celou dobu cesty. Menší děti mohou používat další vložky, které usnadňují pohodlné sezení. Celé sedadlo má praktické rozměry 71 (83) x 46 x 47 cm. CONCEPT je lehký a snadno se nosí - váží pouhých 5,5 kg.

Čištění

Autosedačka CONCEPT se snadno udržuje v čistotě díky materiálu, který je odolný vůči nečistotám a navíc rychle schne. V případě potřeby lze čalounění snadno sundat a vyprat v pračce.

Funkčnost

Nastavitelnou opěrku hlavy lze nastavit do 6 poloh. Díky tomu se autosedačka CONCEPT dokonale přizpůsobí výšce dítěte. Pásy mají ANTI-SLIPPERY SYSTEM, tedy protiskluzovou vrstvu na ramenních vycpávkách, díky které jsou pruhy na místě, kde by měly být. Bezpečnostní pásy lze připnout ve 2 výškách a když dítě vyroste - lze je snadno vyjmout.

MATERIÁL

Autosedačka CONCEPT je vyrobena z lehkého, ale odolného PP plastu. Jeho kryt je vyroben z odolného polyesteru.

ROZMĚRY

* šířka 71cm

* výška 46cm

* hloubka 47cm

* hmotnost 5,5kg

 

Schválení Evropské unie ECE R44 / 04.

Kinderkraft
ASKKCOG21

Specifikace

Mohlo by vás zajímat

Dětská postel ACMA BOX 160x80 + matrace zdarma

Price 4 100,00 Kč
ACMA

Autosedačka Kinderkraft...

2 159,00 Kč