Autosedačka Kinderkraft Oneto3 BLACK 2021
zoom_out_map

Autosedačka Kinderkraft Oneto3 BLACK 2021

4 359,00 Kč
S DPH
Odesíláme za 3-14 dní

Sedadlo nejvyšší třídy je zárukou pohodlné cesty pro batolata s hmotností 9-36 kg. Sedačka má upevňovací systém ISOFIX + TOP TETHER, boční kryty a praktický úložný prostor pro pásy.

Množství

 Zboží je pojištěno proti poškození při přepravě

 Při nákupu kočárku nad 5000,- Kč je doprava zdarma

 Vrácení produktu do 14ti dnů zdarma, proplácíme i poštovné zpět.

 Telefonická poradna Po-Pá od 9-16 hodin na 737 365 368

Autosedačka ONETO3 2021 je bezpečné a moderní řešení pro aktivní rodiny. Jeho bezpečnost je potvrzena vysokými známkami v testech ADAC a Stiftung Warentest. Malého spolujezdce budou navíc chránit zesílené boky sedadla, tj. SYSTÉM BOČNÍ OCHRANY. ONETO3 2021 je vybaven systémem ISOFIX, který zajistí snadnou instalaci a menší riziko nesprávné montáže. Sedačka je vhodná pro děti ze tří hmotnostních skupin - od 9 kg do 36 kg. Díky nastavitelné opěrce hlavy a speciálním vložkám sedačka roste s dítětem. Čalounění je vyrobeno z vysoce kvalitního materiálu. Magnetické postranní háčky, které podporují spony opasků, usnadňují vložení vašeho dítěte do sedačky.

FUNKCE

* bezpečnost upevnění (sedačka zaručuje bezpečnost a jistotu stabilní polohy batolete díky systému ISOFIX)

* měkké, neklopné pásy (pětibodové vnitřní pásy s protiskluzovou úpravou absorbují nárazy a měkké ramenní vycpávky zajišťují pohodlí pro vaše malé dítě)

* systém boční ochrany (konstrukce lopaty se širokou boční ochranou vybavenou systémem Side Protection System poskytuje dodatečnou ochranu v případě bočního nárazu)

* podáváno na roky (díky 9-stupňovému nastavení opěrky hlavy lze sedadlo vždy pohodlně nastavit na výšku malého cestovatele)

* skladování pásů (díky praktické přihrádce na vnitřní popruhy můžeme snadno nastavit jejich výšku)

* pohodlné seřízení zpět (prostorné, tvarované opěradlo má 5-stupňové nastavení, díky kterému bude dítěti vždy pohodlně)

KLÍČOVÉ VLASTNOSTI

Bezpečnost

V ONETO3 2021 je za bezpečnou instalaci zodpovědný upevňovací systém ISOFIX a pás TOP TETHER. Díky zesíleným bočním krytům a skořepině, tj. SYSTÉMU BOČNÍHO DOTEKU, má dítě v případě bočního nárazu další ochranu. Ti nejmenší jsou připoutáni pomocí 5-bodových bezpečnostních pásů. Když dítě vyroste, můžeme jej připoutat pomocí 3-bodového bezpečnostního pásu automobilu. Bezpečnost autosedačky ONETO3 2021 je certifikována Stiftung Warentest, ADAC a ÖAMTC. Jako každá autosedačka Kinderkraft ONETO3 2021 prošla přísnými bezpečnostními testy.

Pohodlí

ONETO3 pro menší děti má dvě pohodlné a měkké vložky. Když je vytáhneme, starší cestující bude mít k dispozici široké a pohodlné sedadlo. Protiskluzové podložky udržují pásy na správném místě. Magnetické háčky všité do boků sedadla na podporu pásů zase usnadní usazení a připoutání dítěte. Na druhou stranu 5-stupňové nastavení sklonu opěradla zvýší pohodlí batolete při cestování.

Funkčnost

Opěrka hlavy je nastavitelná - lze ji nastavit až do 10 výšek v rozmezí 15 cm. Opěradlo ONETO3 má 5 poloh polohování, které lze změnit pouhým stisknutím tlačítka. Sedačka se díky praktické velikosti vejde do každého auta. 

Čištění a materiál

Lehká struktura rámu je vyrobena ze dvou odolných materiálů. Základna a opěradlo - HDPE, opěrka hlavy - PP. Kryt je zase vyroben z materiálu odolného proti nečistotám. Je navržen tak, aby jej bylo možné snadno vyjmout a vyprat. Zvolte jemné programy praní v pračce s maximální teplotou 30°C.

ROZMĚRY

* šířka 45cm

* výška 45cm

* hloubka 62cm

* hmotnost 12kg

 

Schválení Evropské unie ECE R44 / 04.

Kinderkraft
ASKKON3B20

Specifikace

Autosedačka Kinderkraft...

4 359,00 Kč