Raf-Pol Air ALU 2v1 2023
zoom_out_map

Raf-Pol Air ALU 2v1 SAGE 2023

7 689,00 Kč
S DPH
Odesíláme za 4 - 14 dnů

Užijte si bezkonkurenční kombinaci funkcionality a bezpečnosti s naším kočárkem Raf-Pol Air, který poskytuje něco víc než jen jízdu. Pevný hliníkový rám zajišťuje lehkost a maximální odolnost. Disponuje 4 polyuretanovými koly s měkkým odpružením. Sporťáček se upevňuje po i proti směru jízdy a madlo před dítětem a podnožka je potažená eko-kůží. Skládá se z podvozku s koly, hluboké korby a sportovní nástavby. Ke kočárku lze dokoupit autosedačku a další příslušenství za zvýhodněné ceny. Výbava: taška na pleny, pláštěnka, moskytiéra, přebalovací podložka, držák na pití.

Barva
Barva rámu
Množství

 Zboží je pojištěno proti poškození při přepravě

 Při nákupu kočárku nad 5000,- Kč je doprava zdarma

 Vrácení produktu do 14ti dnů zdarma, proplácíme i poštovné zpět.

 Telefonická poradna Po-Pá od 9-16 hodin na 737 365 368

Doporučené doplňky

Náhradní díly

Náhradní sada 4 kol na kočárky Raf-Pol Air
Náhradní sada 4 kol na kočárky Raf-Pol Air
1 580,00 Kč

Raf-Pol Air ALU 2v1 2023

Srdcem Raf-Pol Air je pevný hliníkový rám, který nejenže dodává kočárku lehkost, ale také zajišťuje maximální pevnost a odolnost. Vyrazte na cesty s důvěrou, protože náš rám vám poskytuje stabilitu a jistotu, kterou potřebujete. Vychutnejte si přepravu s pohodlnou výškově nastavitelnou rukojetí potaženou eko-kůží. S inovativním systémem Easy Stop nebudete muset zpomalovat nadšení svých malých dobrodruhů. Centrální brzda vám poskytne jednoduchou a efektivní kontrolu nad každým pohybem – bez kompromisů a bezpečně. Se 4 polyuretanovými koly neexistuje cesta, která by byla příliš hrbolatá. Obrňte se proti případným nepříjemnostem díky vlastnostem nafukovacích kol, které jsou navíc odolné proti propíchnutí. Bezporuchové, bezúdržbové a extrémně odolné – proč byste si měli dělat starosti? Nikdy více nenechte svého malé miminko zažívat nepříjemné otřesy na nerovném povrchu. Raf-Pol Air je vybaven odpružením všech kol, které poskytuje maximální pohodlí a ochranu proti nepříznivým podmínkám na cestě. Dejte svému staršímu dítěti šanci být součástí dobrodružství! Raf-Pol Air umožňuje snadné nasazení buggy boardu, ideálního pro starší sourozence. Zapomeňte na složité skládání! S jednoduchým systémem složení kočárku Raf-Pol Air není skládání a rozkládání jen snadné, ale také rychlé.

Hluboká korbička nabízí dostatek prostoru pro váš malý poklad, aby si mohl užívat svého spánku s maximálním pohodlím. Navržena tak, aby vytvořila bezpečné prostředí pro vaše dítě, zároveň umožňující vám sledovat každý jeho klidný spánek. Je vybavena skládací stříškou, která poskytuje optimální ochranu před sluncem a jinými vnějšími vlivy. Vaše malé štěstí si zaslouží to nejlepší, a proto je korbička vybavena měkkou bavlněnou podšívkou, kterou lze snadno vyjmout a vyprat. S měkkou a kvalitní matrací se váš malý poklad bude cítit jako na obláčku. A nakonec je vybavena ventilačním okénkem, které zajišťuje optimální proud vzduchu a příjemné mikroklima uvnitř korbičky. S rostoucím dítětem rostou i jeho potřeby. Vícestupňově nastavitelná opěrka zad se přizpůsobí každému vývojovému stadiu vašeho malého pokladu, poskytující mu optimální oporu a pohodlí. Inovativní nánožník přináší extra vrstvu ochrany vašemu dítku, chrání ho před chladem a nepříznivým počasím. S nosností do 9 kg vytvoří nezapomenutelné první měsíce pro vás i vaše dítě.

U sporťáčku díky možnosti upevnění po i proti směru jízdy si můžete vybrat, co je pro vás a vaše malého šampiona právě to pravé. Ventilační okénko zajistí optimální proud vzduchu, což znamená, že každý výlet bude pro vaše dítě nejen bezpečný, ale také příjemný. Během jízdy si může vychutnat maximální pohodlí s nastavitelnou opěrkou zad, kterou lze jednoduše upravit do čtyř různých poloh.  Raf-Pol sporťák nabízí nastavitelnou opěrku pro nožičky, která se přizpůsobí růstu vašeho dítěte a zajistí mu maximální pohodlí během každé jízdy. Raf-Pol sporťák je vybaven 5-bodovými bezpečnostními pásy, které poskytují pevný a spolehlivý zámek pro každou jízdu. Prvotřídní komfort přináší madlo před dítětem a podnožka potažená eko-kůží. Nánožník pro ochranu před chladem zajistí, že každá jízda bude pro vaše dítě nejen sportovní, ale také plná tepelné pohody. Kočárek má nosnost až 15 kg.

Vychutnávejte každý okamžik s Raf-Pol výbavou, která usnadňuje každodenní péči. S prostornou taškou na pleny můžete mít u sebe všechny nezbytnosti. Počasí se může měnit, ale s Raf-Pol pláštěnkou jste vždy připraveni. Chráníte své dítě před deštěm a nepřízní počasí, zatímco zůstáváte v pohodlí a suchu. Ochrana proti nechtěným návštěvám je nyní ještě snazší s naší moskytiérou. Vaše dítě bude mít klidný spánek, zatímco vy můžete klidně relaxovat, vědouce, že je v bezpečí před hmyzem. S Raf-Pol přebalovací podložkou je každá cesta snazší. Přinášíme vám pohodlí a bezpečí při každé přebalovací pauze. Malý luxus pro vás, velký komfort pro vaše dítě. Náš inovativní nánožník na hlubokou korbičku a sporťák přináší nejen další vrstvu ochrany proti chladu, ale také přidává do designu nádechu elegance a stylu. S praktickým držákem na láhev budete mít pití pro vaše dítě vždy po ruce.

RÁM

* pevný hliníkový rám

* výškově nastavitelná rukojeť potažená eko-kůží

* bezdušová kola

* odpružení všech kol (chrání dítě před nepříjemnými otřesy na nerovném povrchu)

* centrální brzda (Easy Stop)

* možnost nasazení buggy boardu (bude se hodit, pokud má dítě staršího sourozence)

* jednoduchý systém složení kočárku

HLUBOKÁ KORBIČKA

* velká a prostorná

* skládací stříška

* měkká bavlněná podšívka lze snadno vyjmout a vyprat

* měkká a kvalitní matrace

* ventilační okénko

* vícestupňová nastavitelná opěrka zad

* nánožník pro ochranu dítěte před chladem a nepříznivým počasím

* pro dítě do 9 kg

SPORŤÁK

* možnost upevnění po i proti směru jízdy

* ventilační okénko

* nastavení opěrky zad do čtyř poloh

* nastavitelná opěrka pro nožičky

* 5-bodové bezpečnostní pásy

* madlo před dítětem potažené eko-kůží

* podnožka potažená eko-kůží

* nánožník pro ochranu dítěte před chladem a nepříznivým počasím

* pro dítě do 15 kg

VÝBAVA:

* taška na pleny

* pláštěnka

* moskytiéra

* přebalovací podložka

* nánožník na hlubokou korbičku

* nánožník na sporťák

* držák na láhev

ROZMĚRY

Autosedačku ke kočárku je nutno objednat zvlášť. Pokud si autosedačku vyberete jako doplněk při výběru kočárku, je autosedačka dostupná v barvě kočárku, který si vyberete.

Všechny textilní části lze prát v pračce na 30°.

Kočárek je vyroben v zemi Evropské Unie a splňuje nejpřísnější bezpečnostní normy pro nejvyšší komfort a bezpečnost pro vaše dítě.











RAPOAIALU2V1SA23

Parametry

Moskytiéra
Ano
Nastavitelná opěrka v korbičce
Ano
Otočná kola
Ano
Pneumatika
Gumová
Pláštěnka
Ano
Taška na pleny
Ano
Polohovatelná zádová opěrka
Ano
Rám
Hliník
Typ kočárku
2v1
Výškově nastavitelná rukojeť
Ano

Specifikace

Mohlo by vás zajímat

Raf-Pol Air ALU 2v1 SAGE 2023

7 689,00 Kč