Dětská postel Acma I. 180x80
zoom_out_map

Dětská postel Acma I. 180x80 + matrace zdarma

3 900,00 Kč
S DPH
Odesíláme za 3 - 14 dnů

Dětské postýlky ACMA jsou vyrobeny z kvalitních a nezávadných materiálů. Jejich konstrukce zajišťuje nejen pohodlí ale také bezpečí pro vaše děti. Postele jsou dodávány včetně zdravotně nezávadných, antialergenních matrací. Největší předností těchto postelí je atraktivní moderní design a mnoho barevných motivů, ze kterých budou vaše děti nadšené! NOVINKA: Postel s vlastním jménem! 

ACMA
Množství

 Zboží je pojištěno proti poškození při přepravě

 Při nákupu kočárku nad 5000,- Kč je doprava zdarma

 Vrácení produktu do 14ti dnů zdarma, proplácíme i poštovné zpět.

 Telefonická poradna Po-Pá od 9-16 hodin na 737 365 368

NOVINKA: Postel s vlastním jménem! Stačí, když si zvolíte barevný motiv a k objednávce nám do poznámek napíšete jméno, jaké chcete mít na postýlce. 

Postýlka s vlastním jménem

Představujeme vám revoluční dětskou postel ACMA, která bude fantasticky sedět do dětského pokojíčku.

Je vyrobena z vysoce kvalitní laminované dřevotřísky, která jí zajišťuje dlouhou životnost a odolnost. Každý detail byl promyšlen tak, aby vaše děti byly v bezpečí. Všechny hrany jsou pečlivě chráněny měkčeným PVC, abychom předešli jakýmkoli zraněním.

A co barvy? Samozřejmě jsme použili ekologické barvy na přední a zadní straně, aby bylo jasné, že vaše děti jsou obklopeny naprosto bezpečným prostředím. Ale to není vše - potištěné plochy jsou navíc chráněny speciální UV folií, která je snadno omyvatelná a brání mechanickému poškození. Vaše postel ACMA bude vždy jako nová!

Rodiče, vaše klidné spaní je pro nás prioritou. Proto jsme vybavili tuto postel speciálně tvarovanými bočnicemi, které pevně zabraňují pádu z lůžka. A co spánek samotný? Matrace je vyrobena ze zdravotně nezávadné pěny s vysokou životností a hustotou, aby vaše dítě mělo zajištěný zdravý a pohodlný spánek. Potah matrace je navíc vyroben z hypoalergenních materiálů, abychom snížili riziko alergických reakcí.

Zajímá vás pevnost a odolnost? Rošt postele je vyroben z dřevěné překlížky s lepenými vrstvami, díky čemuž dosahuje větší pevnosti a odolnosti než běžné masivní dřevo. A s nosností až 100 kg může tato postel snadno růst spolu s vaším dítětem.

Technické údaje vám také rádi sdělíme: nosnost až 100 kg, velikost matrace 180x80x6 cm, velikost postele 184x85x68 cm a váha pouze 30 kg.

STRUČNĚ

* vyrobeno z vysoce kvalitní laminované dřevotřísky

* všechny hrany postele jsou chráněny měkčeným PVC

* na přední a zadní straně je barevný tisk, kde byly použity ekologické barvy

* potištěné plochy jsou chráněny proti mechanickému poškození speciální UV folií, která je zároveň snadno omyvatelná

* postel je vybavena speciálně tvarovanými bočnicemi

* matrace je vyrobena ze speciální zdravotně nezávadné pěny s vysokou životností a vysokou hustotou

* potah matrace je vyroben z hypoalergenních materiálů

* rošt postele je vyroben z dřevěné překližky

Rošt   

Postele jsou dodávány v rozloženém stavu, včetně montážního návodu a imbusového klíče, takže sestavení je snadné a rychlé. Bez starostí a s radostí se můžete ponořit do toho, co tato úžasná postel nabízí.

ATB
DEPOACMAI18080MAZD

Parametry

Materiál / Složení
Dřevo
Matrace ZDARMA
Ano
Potisk
Ano
Rozměr
180x80 cm

Specifikace

Mohlo by vás zajímat

Dětská postel Acma I....

3 900,00 Kč