• Nové
Adbor 3D RING 2v1 2024
zoom_out_map
  • Nové

Adbor 3D RING 07 BLUE 2v1 2024

15 100,00 Kč
S DPH
Odesíláme za 4 - 14 dnů

S novým Adbor 3D Ring 2v1 2024 dostáváte více než jen prostředek pro přepravu vašeho malého pokladu – získáváte revoluční spojení designu a funkcionality. Disponuje gelovými koly, které garantují plynulý pohyb na každém povrchu. Malé rozměry po složení umožňují snadné přenášení a skladování. Skládá se z podvozku s koly, hluboké korby a sportovní nástavby. Ke kočárku lze dokoupit autosedačku a další příslušenství za zvýhodněné ceny. Výbava: přebalovací taška, pláštěnka, moskytiéra, nánožník.

Barva
Barva rámu
Množství

 Zboží je pojištěno proti poškození při přepravě

 Při nákupu kočárku nad 5000,- Kč je doprava zdarma

 Vrácení produktu do 14ti dnů zdarma, proplácíme i poštovné zpět.

 Telefonická poradna Po-Pá od 9-16 hodin na 737 365 368

Doporučené doplňky

Náhradní díly

Náhradní sada 4 kol na kočárky Adbor 3D Ring
Náhradní sada 4 kol na kočárky Adbor 3D Ring
1 580,00 Kč

Adbor 3D Ring 2v1 2024

Lehká a odlehčená hliníková konstrukce zajišťuje nejen bezpečnost, ale také snadné ovládání, které udělá procházky s vaším dítětem naprostým potěšením. Výškově nastavitelná rukojeť potažená eko-kůží přináší nejen stylový vzhled, ale také maximální komfort pro rodiče. Vychutnejte si pohodlné držení a přizpůsobte podvozek svým potřebám. Gelová kola garantují plynulý pohyb na každém povrchu, ať už jste na procházce po městě nebo v přírodě. Vaše cesta bude vždy bezstarostná a elegantní. Otočná přední kola s možností aretace přidávají flexibilitu a jednoduchost ovládání. Manévrování při nakupování nebo procházkách po městě nikdy nebylo snazší. Prostorný, uzavřený nákupní koš přináší dostatek místa pro uložení všech nezbytností pro vás a vaše dítě. Buďte připraveni na každou situaci! Centrální brzda zajišťuje bezpečné zastavení a zabraňuje nežádoucímu pohybu. Vaše dítě bude vždy v bezpečí. Malé rozměry po složení umožňuje snadné přenášení a skladování podvozku, což ho činí ideálním společníkem pro každou rodinu na cestách.

Neexistuje nic důležitějšího než zajištění bezpečného a pohodlného prostoru pro vaše malé štěstí. Korbička nabízí dostatek místa pro plné rozvinutí vašeho miminka, přičemž zachovává pocit útulí a bezpečí. Každý rodič chce mít stále spojení s malým prckem. S okénkem ve stříšce můžete pohodlně sledovat své dítě, aniž byste ho rušili ze spánku. Inovativní design umožňuje transformaci korbičky na přenosnou kolébku. Vaše dítě může spát pod hvězdami i na cestách, při zachování pohodlí domova. S jednoduchostí, kterou nabízí mechanismus zacvaknutí, můžete být za pár okamžiků připraveni vyrazit na procházku. Žádné zbytečné starosti, jen čistý komfort. Každé dítě je jedinečné, a proto naše korbička nabízí možnost nastavení opěrky zad v několika stupních. Poskytněte vašemu dítěti optimální podporu pro maximální pohodlí. Když je nutné přenést korbičku, náš ergonomicky navržený madlový systém usnadní manipulaci. Pohodlí pro vás a vaše dítě v jednom elegantním řešení. Nechtějte omezovat venkovní aktivity jen kvůli počasí. Nánožník zajistí, že vaše dítě zůstane v teple a suchu, i když příroda rozehrála svou show.

Sporťák je navržen pro maximální flexibilitu. S možností upevnění jak po, tak i proti směru jízdy nabízíme bezkonkurenční možnosti pro rodiče i děti. Užijte si společné chvíle s vaším malým dobrodruhem a současně mu poskytněte pohodu. Okénko ve stříšce umožňuje snadnou kontrolu a kontakt, aniž byste přerušovali jejich radost ze hry. Každý výlet by měl být pohodlný. Měkké polstrování zajistí, že váš malý pasažér bude cestovat v dokonalém pohodlí, ať už je cíl cesty kamkoliv. S 5- bodovými bezpečnostními pásy a polstrováním můžete být klidní, že vaše dítě je v každém okamžiku chráněno. S plynule nastavitelnou opěrkou zad poskytujeme možnost pohodlně nastavit sedací polohu dle potřeb a nálady vašeho dítěte. Nastavitelná opěrka pro nožičky se přizpůsobí potřebám vašeho dítěte. Ať je venku jakkoliv, nánožník bude vždy chránit vaše dítě před nepříznivým počasím a větrem.

PODVOZEK

* odlehčená pevná hliníková konstrukce

* výškově nastavitelná rukojeť potažená eko-kůží

* gelová kola

* otočná přední kola s možností aretace

* prostorný, uzavřený nákupní koš

* centrální brzda

* malé rozměry po složení

HLUBOKÁ KORBIČKA

* velká a prostorná

* okénko ve stříšce

* dá se použít jako kolébka

* snadné upevnění na rám pouhým zacvaknutím

* vícestupňová nastavitelná opěrka zad

* madlo na přenášení korbičky

* nánožník pro ochranu před nepříznivým počasím

* pro dítě do 9 kg

SPORŤÁK

* možnost upevnění po i proti směru jízdy

* okénko ve stříšce

* měkké polstrování

* 5-ti bodové bezpečnostní pásy s polstrováním

* odnímatelné madlo před dítětem

* plynule nastavitelná opěrka zad

* nastavitelná opěrka pro nožičky

* nánožník pro ochranu dítěte před nepříznivým počasím

* pro dítě do 22 kg

VÝBAVA

* prostorná přebalovací taška na madlo kočárku

* pláštěnka

* moskytiéra

* nánožník

ROZMĚRY

* složený podvozek bez kol d/š/v 63/50/28 cm

HMOTNOST

* podvozek bez kol 5,9 kg

* hluboká korbička 4,5 kg

* sportovní sezení 5,5 kg

Látky, které byly použity odpovídají Öko-Tex Standard 100.

Kočárek vyroben v zemi Evropské Unie a splňuje nejpřísnější bezpečnostní normy PN-EN 1888:2012.

Adbor
AD3DRI07BL2V124

Parametry

Moskytiéra
Ano
Nastavitelná opěrka v korbičce
Ano
Otočná kola
Ano
Pneumatika
Gelová
Pláštěnka
Ano
Taška na pleny
Ano
Polohovatelná zádová opěrka
Ano
Rám
Hliník
Typ kočárku
2v1
Výškově nastavitelná rukojeť
Ano

Specifikace

Mohlo by vás zajímat

Adbor 3D RING 07 BLUE 2v1 2024

15 100,00 Kč