• Nové
Adbor 3D Premium 3v1 2024
zoom_out_map
  • Nové

Adbor 3D Premium 01 WHITE 3v1 2024

19 390,00 Kč
S DPH
Odesíláme za 4 - 14 dnů

Podvozek tohoto úžasného kočárku je ztělesněním inovace a dokonalého designu, které vám poskytnou nezapomenutelné procházky plné komfortu a stylu. Ponořte se do světa komfortu a bezpečí s hlubokou korbičkou Adbor 3D PREMIUM, která je synonymem elegance a praktičnosti. Díky jednoduchému upevnění na rám pouhým zacvaknutím nemusíte trávit hodiny nastavováním a montáží. S možností upevnění po i proti směru jízdy poskytuje tento kočárek maximální flexibilitu a volbu podle vašich preferencí. Skládá se z podvozku s koly, hluboké korby a sportovní nástavby. Autosedačka je v ceně kočárku. Ke kočárku lze dokoupit další příslušenství za zvýhodněné ceny. Výbava: přebalovací taška, pláštěnka, moskytiéra, nánožník.

Barva
Barva rámu
Množství

 Zboží je pojištěno proti poškození při přepravě

 Při nákupu kočárku nad 5000,- Kč je doprava zdarma

 Vrácení produktu do 14ti dnů zdarma, proplácíme i poštovné zpět.

 Telefonická poradna Po-Pá od 9-16 hodin na 737 365 368

Doporučené doplňky

Náhradní díly

Náhradní sada 4 kol na kočárky Adbor 3D Premium
Náhradní sada 4 kol na kočárky Adbor 3D Premium
1 580,00 Kč

Adbor 3D PREMIUM 3v1 2024

*Autosedačka je v ceně kočárku

Začněme u jeho srdce - odlehčené pevné hliníkové konstrukce, která vám zaručuje bezpečnost a odolnost. Díky této konstrukci se můžete spolehnout na maximální stabilitu a bezpečnost vašeho malého cestovatele. Rukojeť tohoto špičkového kočárku je výškově nastavitelná a potažená luxusní eko-kůží, což vám poskytuje neuvěřitelný pocit pohodlí a elegance při každém vašem výletu. Už nikdy nebudete muset trpět nepohodlím nevhodně umístěných rukojetí! A co gelová kola? Ty přinášejí novou úroveň pohodlí a bezproblémového pohybu. S Adbor 3D PREMIUM si můžete být jisti, že vaše dítě bude mít ten nejjemnější a nejbezpečnější zážitek z každé jízdy. Ať už se pohybujete po městských ulicích nebo se vydáváte na dobrodružství do přírody, otočná přední kola s možností aretace vám poskytnou flexibilitu a jednoduchost v navigaci. Vaše cesty budou bezstarostné a plné radosti! A co je lepšího než prostorný, uzavřený nákupní koš? Nikdy už nebudete muset kompromisovat mezi potřebami vašeho dítěte a nákupem. S Adbor 3D PREMIUM máte dostatek místa na vše, co potřebujete, a to vše bez obav z toho, že by se něco ztratilo. A jako třešnička na dortu - centrální brzda. S touto funkcí máte kontrolu nad každým pohybem a zastavením, což zajišťuje maximální bezpečnost pro vaše dítě. A nakonec, ale ne méně důležité - malé rozměry po složení. Díky nim je tento luxusní kočárek snadno přenosný a skladovatelný, což z něj dělá ideálního společníka pro každou vaši cestu.

S okénkem ve stříšce nabízí korbička nejen svěží vzduch, ale také možnost pohlížet na svět kolem sebe. Vaše dítě se tak může cítit bezpečně a současně zkoumat okolní prostředí. A co možnost použití jako kolébka? To je to, co dělá tuto korbičku opravdu výjimečnou. Přeměňte ji na útulné místo, kde vaše dítě může snít sladké sny a vy si můžete užít klidné chvíle. Díky jednoduchému upevnění na rám pouhým zacvaknutím nemusíte trávit hodiny nastavováním a montáží. Vaše korbička bude připravena k cestě během okamžiku, ať už jste kdekoli. A co vícestupňově nastavitelná opěrka zad? Vaše dítě si může vždy najít tu nejpohodlnější polohu pro spánek nebo pozorování okolí. Komfort vašeho malého cestovatele je na prvním místě. Aby bylo přenášení korbičky co nejjednodušší, má korbička Adbor 3D PREMIUM praktické madlo. Už se nemusíte trápit s tím, jak korbičku přenést z místa na místo - s tímto madlem to bude hračka. A co nánožník pro ochranu před nepříznivým počasím? S tímto drobným, ale důležitým detailem se nemusíte bát nepříznivých podmínek - vaše dítě bude vždy v teple. V neposlední řadě - pro dítě do 9 kg. Tato korbička je ideální pro vaše nejmenší poklady, poskytujíc jim veškerý komfort a bezpečí, které potřebují.

S možností upevnění po i proti směru jízdy poskytuje tento sportovní kočárek maximální flexibilitu a volbu podle vašich preferencí. Díky tomu si můžete být jisti, že vaše dítě je vždy v bezpečí a zároveň si může užívat výhled na svět kolem sebe. Okénko ve stříšce přináší do sportovního kočárku svěží vzduch a možnost pohlížet na okolní prostředí. Vaše dítě tak může být vždycky v kontaktu se světem kolem sebe, ať už je to při procházkách v parku nebo na nákupním výletě. Měkké polstrování a 5-bodové bezpečnostní pásy s polstrováním zajišťují nejen maximální pohodlí, ale také bezpečnost vašeho malého cestovatele. Vaše dítě bude mít pocit, že je v objetí měkkých oblaků, zatímco vy budete mít klid vědomí, že je v bezpečí. Odnímatelné madlo před dítětem umožňuje snadné vstupování a vystupování, což je ideální pro rychlé přesuny nebo pro děti, které rády sledují svět kolem sebe. S plynule nastavitelnou opěrkou zad a nastavitelnou opěrkou pro nožičky se tento sportovní kočárek přizpůsobí potřebám vašeho rostoucího dítěte. Bez ohledu na to, zda spí nebo pozoruje okolí, bude mít vždy správnou polohu pro maximální pohodlí. Pro dítě až do 22 kg je tento sportovní kočárek skvělou volbou pro dlouhodobé používání.

S touhle autosedačkou máte možnost ještě více zvýšit bezpečnost vašeho dítěte pomocí isofix základny. Doporučujeme tuto volbu pro maximální pevnost a stabilitu během jízdy. 3-bodový bezpečnostní pás s polstrováním zajišťuje optimální ochranu a pohodlí pro vaše malé dítě během každé jízdy. Chraňte své dítě před slunečními paprsky a nečekanými kapkami deště. Odnímatelná sluneční stříška s filtrem poskytuje ideální stínění a ochranu. Ergonomická rukojeť s pohodlným úchytem vám umožňuje snadné přenášení a nastavení podle vašich preferencí. Využijte všestrannost téhle autosedačky, která se snadno přemění na kolébku. Vaše dítě může spát pohodlně a bezpečně i mimo auto. Pro novorozence poskytuje autosedačka speciální vložku pro maximální pohodlí a podporu. Praktický nánožník přidává extra podporu pro nožičky vašeho dítěte, což je ideální během klidných spánkových chvilek.

PODVOZEK

* odlehčená pevná hliníková konstrukce

* výškově nastavitelná rukojeť potažená eko-kůží

* gelová kola

* otočná přední kola s možností aretace

* prostorný, uzavřený nákupní koš

* centrální brzda

* malé rozměry po složení

HLUBOKÁ KORBIČKA

* okénko ve stříšce

* dá se použít jako kolébka

* snadné upevnění na rám pouhým zacvaknutím

* vícestupňová nastavitelná opěrka zad

* madlo na přenášení korbičky

* nánožník pro ochranu před nepříznivým počasím

* pro dítě do 9 kg

SPORŤÁK

* možnost upevnění po i proti směru jízdy

* okénko ve stříšce

* měkké polstrování

* 5-ti bodové bezpečnostní pásy s polstrováním

* odnímatelné madlo před dítětem

* plynule nastavitelná opěrka zad

* nastavitelná opěrka pro nožičky

* nánožník pro ochranu dítěte před nepříznivým počasím

* pro dítě do 22 kg

AUTOSEDAČKA

* je přizpůsobena na isofix základnu, kterou lze dokoupit (DOPORUČUJEME)

* lze upevnit na konstrukci kočárku

* 3-bodový bezpečnostní pás s polstrováním

* odnímatelná sluneční stříška se slunečním filtrem

* ergonomická rukojeť nastavitelná v několika pozicích, s pohodlným úchytem

* lze použít i jako kolébku

* vnitřní novorozenecká vložka

* nánožník

VÝBAVA

* prostorná přebalovací taška na madlo kočárku

* pláštěnka

* moskytiéra

* nánožník

ROZMĚRY

* složený podvozek bez kol d/š/v 63/50/28 cm

HMOTNOST

* podvozek bez kol 5,9 kg

* hluboká korbička 4,5 kg

* sportovní sezení 5,5 kg

* autosedačka 3 kg

Látky, které byly použity odpovídají Öko-Tex Standard 100.

Kočárek vyroben v zemi Evropské Unie a splňuje nejpřísnější bezpečnostní normy PN-EN 1888:2012.



Adbor
AD3DPR01WH3V124

Parametry

Moskytiéra
Ano
Otočná kola
Ano
Pneumatika
Gelová
Pláštěnka
Ano
Taška na pleny
Ano
Polohovatelná zádová opěrka
Ano
Rám
Hliník
Typ kočárku
3v1
Výškově nastavitelná rukojeť
Ano

Specifikace

Mohlo by vás zajímat

Adbor 3D Premium 01 WHITE...

19 390,00 Kč