Masážní stroj s infra a kolagenem Ajr
zoom_out_map

Masážní stroj s infra a kolagenovými čočkami Ajr

44 900,00 Kč
S DPH
Odesíláme za 7 - 14 dnů

Představujeme vám masážní zázrak, který nejenže udělá dobře vašemu tělu, ale také změní váš životní styl. Je to více než jen masážní stroj – je to klíč k tvarování, zpevňování a podpoře lymfatického systému. S tímto masážním strojem se loučíte s celulitidou a vítáte štíhlejší tělo. A co víc, k našemu stroji získáte podložku pro maximální pohodlí, stoličku pro dokonalou relaxaci, plakát s masážními pozicemi a tréninkový plán, který vám pomůže dosáhnout nejlepších výsledků. VIDEO ZDE

Množství

 Zboží je pojištěno proti poškození při přepravě

 Při nákupu kočárku nad 5000,- Kč je doprava zdarma

 Vrácení produktu do 14ti dnů zdarma, proplácíme i poštovné zpět.

 Telefonická poradna Po-Pá od 9-16 hodin na 737 365 368

Tento revoluční masážní stroj je vaším tajným spojencem na cestě k dokonalé postavě. Ve světě známý jako Rolletic, Body Roll, Rolovací masážní stroj tvaruje, zpevňuje vaše tělo, odstraňuje nepřátelskou celulitidu, prospívá lymfatickému systému a pevné, pružné pokožce a to vše z pohodlí Vašeho domova.

S něžným válením našeho masážního stroje stimulujete spalování tuků a modelujete svou siluetu. Strie a celulitida budou minulostí, a to díky tomuto kroku ke krásnější postavě.

Váš věrný společník pro proměnu využívá sílu dřevěných, charakteristicky profilovaných válečků, aby dotvořil krásu vašeho těla. A co je nejlepší? K tomu vám stačí pouhý 1 metr čtvereční prostoru.

VÝHODY

* má schopnost zmenšit objemy masírovaných partií

* tvaruje vaše tělo

* zpevňuje

* účinně odbourává celulitidu

* uvolnění napětí svalů je s ním hračka, ať už jde o namáhané svaly po cvičení nebo dlouhém dni

* malá spotřeba energie, aby se proměna stala hladkým a udržitelným procesem

* snadné použití

JEDNÁ SE O VÝROBU NA ZAKÁZKU. JELIKOŽ JE TO ZAKÁZKOVÁ VÝROBA, DOBA DODÁNÍ JE 7-14 DNÍ.

MŮŽETE SI VYBRAT Z TĚCHTO BAREV, KTERÉ PROSÍM UVEĎTE DO POZNÁMKY:

1. PRIMÁRNÍ BARVA (boky a přední část zařízení)

2. DOPLŇKOVÁ BARVA (područky, podložka, sedák na stoličku)

3. VÁLCE (světlé nebo tmavé)

TECHNICKÁ DATA

* rozměry d/š/v 90/55/70 cm

* hmotnost 70 kg

* plynulá regulace otáček 30-99 ot./min.

* prvky zařízení (dřevěné a kovové) řezané metodou CNC

* kovové prvky s práškovým nástřikem

* infračervené lze vypnout

* možnost vypnutí kolagenové lampy

* ochrana proti přetížení

* napájení 230V, 50Hz, 600W (příkon závisí na zátěži)

* kapacita 250 kg

INFRAČERVENÉ ZÁŘENÍ

Představte si masážní stroj, který není jen strojem, ale spíše zázrakem. Naším tajemstvím je infračervené záření, nazývané také "zdravotní světlo," které má pozoruhodný vliv na vaše tělo a pokožku. S ním se cítíte zdravější a krásnější než kdy předtím.

Infračervené záření je klíčem k úspěchu našeho stroje. Pomáhá vašemu tělu zbavit se nadbytečné vody a tuku až o 20 %, ale nekončí to jenom tím. Toto záření je jako kouzelník, který vyhání cholesterol, těžké kovy, kyseliny a toxiny. Vaše obranyschopnost se probouzí a imunitní systém získává na síle.

A co teprve Vaše pokožka! Infračervené záření efektivně odstraňuje podkožní tuk a celulitidu, dává vaší pokožce pevnost a pružnost. Teplem se zlepšuje prokrvení a odumřelé buňky se rozpouštějí, což zanechává vaši pokožku hladkou a zářící.

Navíc, infračervené záření hřeje tkáně a svaly, zvyšuje oběh a metabolismus. To znamená rychlejší spalování tuků, a to vše s příjemnou relaxací a úlevou od bolesti svalů. Vaše tělo se cítí revitalizováno a plné energie.

Díky infračervené terapii se kyslík dostává lépe do buněk vašeho těla, což znamená zdravou a svěží pokožku. Krev, bohatá na kyslík, proudí tam, kde je to nejpotřebnější, a vy získáváte zářivý a mladistvý vzhled.

KOLAGENOVÁ TERAPIE

Naše terapie využívá sílu přírodního kolagenu a světelných vln o délce 633 nanometrů, které jsou součástí viditelného spektra světla. To znamená, že se můžete těšit na hřejivé a příjemné světlo, které nejenže relaxuje, ale také podporuje zdraví vaší pokožky.

Tato světelná terapie proniká hluboko do pokožky až do hloubky 10 milimetrů, kde stimuluje obnovu kolagenu a elastinu. Ano, máme na mysli přirozenou regeneraci vaší pokožky, která je základem její krásy.

S naším kolagenovým přístrojem obnovíte pružnost a mladistvý vzhled své pokožky. Je to proces, který vyžaduje trpělivost, ale výsledky za to rozhodně stojí. S naší terapií se stanete krásnější verzí sebe sama a budete zářit sebevědomím. Připravte se na proměnu, která je krásná a přirozená. Vítejte v novém světě krásy s kolagenovou světelnou terapií!

Užijte si péči, která je víc než jen rutinou - je to způsob, jak udělat něco pro sebe a cítit se krásně každý den. Připravte se na nový způsob, jak se starat o své tělo a mysl.

Ajr
MASTINFKOLAJR

Specifikace

Mohlo by vás zajímat

Masážní stroj s infra a...

44 900,00 Kč