Masážní stroj s infra Ajr
zoom_out_map

Masážní stroj s infra Ajr

42 200,00 Kč
S DPH
Odesíláme za 7 - 14 dnů

Představujeme vám neuvěřitelný masážní stroj, který přináší novou dimenzi péče o vaše tělo. Nejde jen o masáž, jde o životní styl, který tvaruje, zpevňuje, prospívá lymfatickému systému a odbourává celulitidu. Masážní stroj je tím správným krokem k štíhlé postavě. Něžné válení stimuluje spalování tuků a modeluje vaši siluetu. Strie a celulitida? Ty jdou od nás pryč. Výbava: podložka, stolička, plakát s masážními pozicemi, tréninkový plán.

Množství

Potřebujete se po dětech dostat zpět do formy? Chcete mít své tělo bez celulitidy, zpevnit ho a vytvarovat?

Tenhle úžasný masážní stroj ve světě známý jako Rolletic, Body Roll, Rolovací masážní stroj tvaruje, zpevňuje, odbourává celulitidu, prospívá lymfatickému systému a pevné, pružné pokožce.

Odteď už nemusíte opouštět pohodlí svého domova, abyste dosáhli té dokonalé postavy, po které toužíte.

Celulitida? To je minulost. Tenhle masážní stroj pracuje jako tajný agent, který působí na nežádoucí "pomerančovou kůži". Vaše hladká a pružná pokožka zazáří a bude tím nejlepším odrazem vašeho sebevědomí.

Uvolnění napětí svalů je teď tak snadné, jako stisknout tlačítko. Zveme Vás do světa, kde stres a napětí mizí jako pára nad hrncem. Užijte si masáž, která nejenže uvolní svaly, ale i ducha.

S námi se masáž stává víc než jen rutinní činností – stává se krásným rituálem, který spojuje tělo a mysl. Masážní stroj, váš věrný společník pro proměnu, využívá sílu dřevěných, profilovaných válečků, aby dotvořil krásu vašeho těla. A co je nejlepší? Stačí jen 1 m2 prostoru, abyste si užívali všechny jeho přínosy.

Díky používání tohoto masážního stroje si pokožka zachovává pevnost a mladý přirozený vzhled.

VÝHODY jsou jasně na vaší straně:

* rychlé výsledky, které uvidíte i pocítíte

* zmenšení objemů masírovaných partií

* zpevňuje

* tvaruje

* odbourává celulitidu

* uvolňuje napětí svalů

* malá spotřeba energie, aby se proměna stala hladkým a udržitelným procesem

* snadné použití, abyste se mohli plně soustředit na svou transformaci

JEDNÁ SE O VÝROBU NA ZAKÁZKU. JELIKOŽ JE TO ZAKÁZKOVÁ VÝROBA, DOBA DODÁNÍ JE 7-14 DNÍ.

MŮŽETE SI VYBRAT Z TĚCHTO BAREV, KTERÉ PROSÍM UVEĎTE DO POZNÁMKY:

1. PRIMÁRNÍ BARVA (boky a přední část zařízení)

2. DOPLŇKOVÁ BARVA (područky, podložka, sedák na stoličku)

3. VÁLCE (světlé nebo tmavé)

TECHNICKÁ DATA

* rozměry d/š/v 90/52/65 cm

* hmotnost 65 kg

* plynulá regulace otáček 30-99 ot./min.

* infračervené lze vypnout

* napájení 230V, 50Hz, 600W (příkon závisí na zátěži)

* kapacita 250 kg

Infračervené záření je klíčem k úspěchu našeho přístroje. Toto záření, zvané také "zdravotní světlo", je známé svými pozoruhodnými schopnostmi. Pomáhá vašemu tělu vyhnat nejen nadbytečnou vodu a tuk (ano, až 20 %), ale také cholesterol, těžké kovy, kyseliny a toxické sloučeniny. Vaše obranyschopnost se probouzí a imunitní systém se posiluje.

Kouzlo krásné pokožky:

A co teprve vliv na vaši pokožku! Infračervené záření efektivně odstraňuje podkožní tuk a celulitidu, dává vaší pokožce pevnost a pružnost. S teplem se zlepšuje prokrvení a odumřelé buňky odcházejí, čímž získáte hladkou a zářící pokožku.

Zdravý metabolismus a rychlé spalování tuků:

Infračervené záření zahřívá tkáně a svaly, zvyšuje oběh a metabolismus. To znamená rychlejší spalování tuků, a to vše s příjemnou relaxací a úlevou od bolesti svalů.

Životně důležitý kyslík:

Díky infračervené terapii se kyslík dostává lépe do buněk vašeho těla. Vaše kůže se zčervená, což značí, že krev bohatá na kyslík proudí tam, kde je nejpotřebnější. To vše vytváří zdravý, svěží a mladistvý vzhled.

Proč potit se je dobré:

S naším masážním přístrojem můžete zažít zdravý efekt pocení při příjemné teplotě 35-45 stupňů Celsia. To urychluje odvod škodlivých látek a toxinů z těla a posiluje váš imunitní systém, což vám pomůže bojovat proti nachlazení a chřipce.

Vaše tělo si zaslouží tu nejlepší péči, ať už jde o zdokonalení postavy nebo o získání nového životního elánu. Začněte cestu k proměně, kterou jste si vždycky přáli.

Ajr
MASTINFRAAJR

Specifikace

Mohlo by vás zajímat

Masážní stroj s infra Ajr

42 200,00 Kč