Fusak Baby Max Premium 03
zoom_out_map

Fusak Baby Max Premium 03 PINK s kožíškem 95 cm

1 080,00 Kč
S DPH
Odesíláme za 3 - 14 dnů

Bezpečnost a pohodlí jsou naší prioritou, a proto jsme přidali ještě více funkcí, které učiní váš Fusak Baby Max Premium se 100% bezpečným a luxusním zážitkem pro vaše malé štěstíčko. Vnitřek fusaku je zateplený měkkým sametovým plyšem a antialergickou podšívkou. Fusak je přizpůsoben pro všechny typy bezpečnostních pásů - 1, 3 i 5 bodové. Velkou výhodou fusaku jsou vysoké boky, které lze upravit patentkami podle potřeby.

Množství

S impregnovanou vnější tkaninou se vlhkost nemá šanci dostat k vašemu miminku. Vnitřek fusaku je zateplený měkkým sametovým plyšem a antialergickou podšívkou. Bezpečnost je naší prioritou, a proto jsme přidali otvory pro bezpečnostní pásy, které zajistí, že spací pytel zůstane na svém místě, i když je zádová opěrka ve svislé poloze. Fusak je vhodný pro 1, 3 i 5 bodové pásy, abyste mohli mít klidné srdce, že vaše dítě je v bezpečí. A co teprve odnímatelná kapuce! Ta chrání vaše malé zázraky před nepříznivým počasím a tak můžete být klidní, že jsou v bezpečí a tepelně izolováni. Ale to není všechno! Luxusní odepínatelná kožešina přidává nejenom teplé kouzlo, ale také dodatečnou izolaci. Vysoké boky fusaku jsou upravitelné pomocí patentek, aby bylo všechno přesně podle vašich představ. A to nejlepší? Kožešinu můžete snadno a rychle odepnout, díky knoflíkům, což znamená, že si můžete upravit spacák podle aktuálního počasí a nálady.

VÝPLŇ

* antialergická silikonová netkaná textilie o gramáži 300 g/m2

ROZMĚRY

* 95x50 cm

* vhodné pro věkové rozmezí 6-36 měsíců

Fusak splňuje nejvyšší bezpečnostní a hygienické standardy, a naše ekologické tkaniny jsou šetrné k dětem s certifikátem Oko-Tex Standard 100.

Baby Max
FUBAMAPR03PIKO95

Specifikace

Mohlo by vás zajímat

Fusak Baby Max Premium 03...

1 080,00 Kč