Dětská postýlka Colibro Lindo DOVE
zoom_out_map

Dětská postýlka Colibro Lindo DOVE

1 390,00 Kč
S DPH
Odesíláme za 3 - 14 dnů

Představujeme vám dětskou postýlku Colibro Lindo, která má ocelovou konstrukci a praktické vychytávky, které určitě oceníte. Je vybavena praktickou moskytiérou, kvalitní měkkou pěnovou matrací, síťovinou na obou stranách a praktickou poličkou pod postýlkou. Tato postýlka je dokonalou kombinací elegance, komfortu a bezpečnosti pro vaše dítě. Rozměry: délka 90 cm, šířka 70 cm, výška 73 cm.

Množství

S naším láskyplně navrženým Colibro Lindo získáte to nejlepší pro vaše malé poklady. Naše postýlka je vyrobena z odolné ocelové konstrukce, což zajišťuje pevnost a bezpečnost pro vaše miminko, a vy se tak budete cítit uvolněně a spokojeně.

Svěží skandinávský styl postýlky Pino je kombinací ekologicky šetrných lněných látek a bílých konstrukčních prvků. Tento design se perfektně hodí do většiny interiérů, přidává elegantní a moderní dotek do vašeho domova.

Ať už cestujete, nebo zůstanete doma, naše široké a stabilní protiskluzové nožičky zaručují, že Colibro Lindo bude pevně na svém místě. Vaše miminko bude vždy v bezpečí.

Síťovina na obou stranách postýlky poskytuje nejen skvělý výhled na svět kolem, ale umožňuje i snadnou komunikaci mezi vámi a vaším maličkým. Vidět ho, když usíná nebo se probouzí, je neocenitelným zážitkem. A když potřebujete rychle uklidit lůžkoviny, s praktickou policí máte další úložný prostor.

Vaše malé zlato si zaslouží jen to nejlepší, a proto jsme do postýlky Lindo přidali i praktickou moskytiéru. S ní se nemusíte obávat nepříjemných překvapení od hmyzu.

Věříme, že každé miminko si zaslouží to nejlepší, a proto jsme vybavili Colibro Lindo postýlku měkkou matrací, která zajistí pohodlný a podpůrný spánek pro děti do 9 kg. Vaše malé zlato si bude užívat každou noc jako na obláčku!

S Colibro Lindo budete mít jistotu, že vaše malé poklady mají to nejlepší a vy si užijete ty nejkrásnější chvíle rodičovství.

* ocelová konstrukce

* široké, stabilní protiskluzové nožičky

* síťovina na obou stranách postýlky

* úložný prostor na lůžkoviny

* moskytiéra

* matrace

ROZMĚRY

* korbička d/š/v 90/53/34 cm

* celá postýlka d/š/v 90/70/73 cm

* matrace d/š 80/49 cm

* výška od země ke spodní části postýlky 38 cm

* hmotnost 6,5 kg

* nosnost do 9 kg

Colibro
DEPOCOLIDO

Parametry

Materiál
Ocel

Specifikace

Mohlo by vás zajímat

Dětská postýlka Colibro...

1 390,00 Kč