Dětská postýlka Colibro Pino
zoom_out_map

Dětská postýlka Colibro Pino ONYX

2 280,00 Kč
S DPH
Odesíláme za 3 - 14 dnů

Představujeme vám dětskou postýlku Colibro Pino, která spojuje eleganci přírodního dřeva s praktickými vychytávkami. Je vyrobena z přírodního dřeva, vybavena praktickou moskytiérou, kvalitní měkkou pěnovou matrací, síťovinou na obou stranách a praktickou poličkou pod postýlkou. Tato postýlka je dokonalou kombinací elegance, komfortu a bezpečnosti pro vaše dítě. Rozměry: délka 90 cm, šířka 70 cm, výška 73 cm.

Množství

Představujeme vám dětskou postýlku, která změní váš pohled na spánek dítěte - Colibro Pino! Tato lehká a stabilní konstrukce vám umožní snadné přemístění postýlky z jedné místnosti do druhé, aby se vaše dítě cítilo v pohodlí, kdekoli.

Svěží skandinávský styl postýlky Pino je kombinací ekologicky šetrných lněných látek, přírodního dřeva a bílých konstrukčních prvků. Tento design se perfektně hodí do většiny interiérů, přidává elegantní a moderní dotek do vašeho domova.

Díky praktické moskytiéře můžete postýlku Pino využívat i venku, například na terase před domem, a poskytnout tak vašemu dítěti bezpečný prostor pro odpočinek na čerstvém vzduchu.

Pohodlí a hygiena jsou prioritou postýlky Colibro Pino. Vnitřek postýlky je vyroben z měkké bílé látky, která zajišťuje pohodlí a útulnost pro vaše dítě. Součástí postýlky je také měkká pěnová matrace, kterou lze snadno vyjmout a vyprat, aby se udržovala čistota a svěžest.

Síťovina použitá na obou stranách postýlky umožňuje, abyste měli vždy plný přehled o tom, co se děje uvnitř. Vaše dítě bude dobře viditelné, a přitom v bezpečí a pohodlí.

Praktická police umístěná pod postelí poskytuje další úložný prostor pro lůžkoviny a další důležité věci. Budete mít vše, co potřebujete, pohodlně po ruce.

Colibro Pino je skutečně lehká postýlka, jejíž hmotnost činí pouze 6,5 kg. To znamená, že ji můžete snadno přenášet a postavit vždy tam, kde je právě potřeba.

Připravte se na nejlepší spánek pro vaše dítě s postýlkou Colibro Pino. Lehkost, styl a pohodlí se spojují, aby vytvořily dokonalé místo pro odpočinek a snění vašeho malého pokladu. Nechte postýlku Pino zpříjemnit každý spánek a přinést do vašeho domova vlnu klidu a harmonie.

* vyrobena z přírodního dřeva

* lehká stabilní konstrukce

* široké, stabilní protiskluzové nožičky

* síťovina na obou stranách postýlky

* úložný prostor na lůžkoviny

* moskytiéra

* matrace

ROZMĚRY

* korbička d/š/v 90/53/34 cm

* celá postýlka d/š/v 90/70/73 cm

* matrace d/š 80/49 cm

* výška od země ke spodní části postýlky 38 cm

* hmotnost 6,5 kg

* nosnost do 9 kg



Colibro
DEPOCOPION

Parametry

Materiál
Dřevo

Specifikace

Mohlo by vás zajímat

Dětská postýlka Colibro...

2 280,00 Kč