Dětská postel Acma V Car 180x80 cm
zoom_out_map

Dětská postel Acma V Car 180x80 cm + matrace zdarma

4 300,00 Kč
S DPH

Dětské postele ACMA V Car 180x80 cm  jsou vyrobeny z kvalitních a nezávadných materiálů. Jejich konstrukce zajišťuje nejen pohodlí, ale také bezpečí pro vaše děti. Postele jsou dodávány včetně zdravotně nezávadných, hypoalergenních matrací. Největší předností těchto postelí je atraktivní moderní design, ze kterých jsou děti nadšené. Možnost vlastního jména na SPZ.

ACMA
Množství

NOVINKA: Postel s vlastním jménem! Stačí, když k objednávce napíšete do poznámek  jméno, jaké chcete mít na postýlce. Jméno se zobrazí v české SPZ na čele postele, jak je znázorněno na obrázcích.

Upozornění: Postel je vyráběna až po vaši objednávce přímo na míru. 

Postel je vyrobena z pevného materiálu, který zajišťuje dlouhou životnost a spolehlivost. Rám tvoří speciální lamely lepené vrstvou, zajišťující odpovídající elasticitu. S váhou pouhých 30 kg může být snadno přemísťována podle potřeby. Okraje lůžka jsou chráněny pružným PVC okrajem, který poskytuje ochranu před možnými zraněními. Vaše dítě bude moci spát v klidu a pohodlí. Sestavení této postele je hračka! S návodem a jednoduchými kroky bude postel připravena k použití za pár okamžiků. Přední strany mají barevný potisk, je vyroben z ekologických barev, zcela bezpečný pro Vaše dítě. Barevné potisky lze snadno setřít vlhkým hadříkem bez obav o jejich poškození. Speciální fólie chrání potisk před jakýmkoliv poškozením. Postel snese zatížení až 100 kg, což znamená, že rodič může s důvěrou usnout vedle dítěte. Speciálně profilované bočnice postele chrání Vaše dítě před vypadnutím během spánku, což Vám poskytuje klidné noci. Matrace je vyrobena z vysokohustotní speciální pěny, která zajišťuje pohodlný spánek.

* vyrobeno z vysoce kvalitní laminované dřevotřísky

* všechny hrany postele jsou chráněny měkčeným PVC, aby nedocházelo ke zraněním

* na barevný tisk byly použity ekologické barvy, které jsou naprosto bezpečné pro vaše děti

* potištěné plochy jsou chráněny proti mechanickému poškození speciální UV folií, která je zároveň snadno omyvatelná

* ochrana ze 3 stran (čelo postele a boky)

* matrace je vyrobena ze speciální zdravotně nezávadné pěny s vysokou životností a vysokou hustotou, pro zdravý a pohodlný spánek

* potah matrace je vyroben z hypoalergenních materiálů

* rošt postele je vyroben z dřevěné překližky, která má díky lepeným vrstvám větší odolnost a pevnost, než běžné masivní dřevo

TECHNICKÉ ÚDAJE

* nosnost až 100 kg

* velikost matrace 180x80x7 cm

* velikost postele 190x85x50 cm

* váha 30 kg

ACMA
DPACMAVCAR18080

Parametry

Materiál
Dřevo
Matrace ZDARMA
Ano
Vlastní potisk
Ano
Rozměry
180x80

Specifikace

Mohlo by vás zajímat

Dětská postel Acma V Car...

4 300,00 Kč