Zobrazeno 1-5 z 5 položek
Zobrazuje sa 1-5 z 5 položiek

Náhradní sada 4 kol na kočárky Raf-Pol Trailux Duo

S ložiskovými koly a polyuretanovými pneumatikami kočárku Raf-Pol Trailux Duo přinášíme revoluční řešení pro plynulý a bezstarostný pohyb na každém povrchu. Tyto kvalitní kola posouvají hranice komfortu a výkonu kočárku na novou úroveň. Sada obsahuje dvě přední a dvě zadní kolečka včetně osek.

Cena 1 580,00 Kč

Náhradní sada 4 kol na kočárky Raf-Pol Air

4 polyuretanová kola, která jsou nejen bezporuchová a bezúdržbová, ale také extrémně odolná proti propíchnutí. Každé kolo je symbolem bezpečí a bezstarostné jízdy pro vaše malé ratolesti. Kola mají všechny vlastnosti nafukovacích kol, které poskytují optimální pohlcování nárazů a pohodlnou jízdu...

Cena 1 580,00 Kč

Náhradní sada 4 kol na kočárky Raf-Pol Trailux 2023

S těmito koly nemusíte mít žádné obavy – nabízí totiž nejlepší vlastnosti nafukovacích kol, ale s tím výjimečným bonusem, že jsou odolná proti propíchnutí. Takže bez ohledu na to, zda se vydáváte na dobrodružnou túru terénem nebo se procházíte městem, můžete si být jisti, že tyto kola zvládnou...

Cena 1 580,00 Kč

Náhradní sada 4 kol na kočárky Raf-Pol Eco-Lux

S vysoce výkonnými koly vybavenými kuličkovými ložisky a polyuretanovými pneumatikami na kočárek Raf-Pol Eco-Lux nemusíte mít žádné obavy, protože mají vlastnosti nafukovacích kol a jsou odolné proti propíchnutí. Sada obsahuje dvě přední a dvě zadní kolečka včetně osek.

Cena 1 580,00 Kč

Náhradní sada 4 kol na kočárky Raf-Pol Classic

S čerpanými pneumatikami na kočárek Raf-Pol Classic již nemusíte přemýšlet o nerovnostech nebo špatném počasí - každá jízda bude hladká a pohodlná, ať už jste na městských chodnících nebo v terénu. Sada obsahuje dvě přední a dvě zadní kolečka včetně osek.

Cena 1 580,00 Kč