Slunečník univerzal
zoom_out_map

Slunečník univerzal MINT

270,00 Kč
S DPH

Slunečník univerzal, váš dokonalý společník na slunných procházkách s vaším malým pokladem! S tímto úžasným slunečníkem si budete moci užívat sluneční paprsky a zároveň se nemusíte obávat přímého slunečního svitu a škodlivého UV záření. Slunečník je ke kočárkům lehce připojitelný.

Množství

Slunečník univerzal, váš dokonalý společník na slunných procházkách s vaším malým pokladem! S tímto úžasným slunečníkem si budete moci užívat sluneční paprsky a zároveň se nemusíte obávat přímého slunečního svitu a škodlivého UV záření.

Co dělá náš slunečník tak zvláštním? Začněme u jeho kvality. Je vyroben z vysoce kvalitních a certifikovaných materiálů, které se běžně používají při výrobě kočárků. Vaše dítě bude mít pocit luxusního komfortu a vy si budete moci být jisti, že zvolený materiál je naprosto nezávadný pro citlivou pokožku vašeho malého sluníčka.

Navíc naše univerzální konstrukce slunečníku zajišťuje snadnou a rychlou montáž na jakýkoli kočárek. Stačí jen jednoduše připojit slunečník a vaše dítě bude chráněno před nežádoucím slunečním zářením. Užijte si procházky s klidnou myslí, vědomi si, že váš drobeček je v bezpečí a chráněn před nepříznivými účinky slunce.

Slunečník univerzal je nejen praktickým a funkčním doplňkem, ale také se pyšní svým moderním designem. Jeho elegantní vzhled dodá kočárku ten správný šmrnc a vám zaručí, že budete okouzlovat ostatní na každém kroku.

Představte si jasné, slunečné ráno, kdy se vydáváte na procházku s kočárkem a slunečníkem univerzal. Cítíte se spokojení a plni energie, protože víte, že jste udělali správnou volbu pro bezpečnost a pohodlí svého malého andílka.

Kunert
SLUUNIMI

Specifikace

Mohlo by vás zajímat

Slunečník univerzal MINT

270,00 Kč