Kunert Lazzio Premium hluboký kočárek GREEN 2022
zoom_out_map

Kunert Lazzio Premium hluboký kočárek GREEN 2022

7 880,00 Kč
S DPH
Odesíláme za 3-14 dní

Chcete, aby vaše dítě odpočívalo při procházkách v pohodlné gondole? Hlavním úkolem našeho kočárku je bezpečně přepravit vaše dítě a snížit otřesy, které může při procházkách pociťovat. Možnost výběru mezi stříbrným a zlatým rámem. Výběr rámu zvolíte překliknutím barvy rámu. Skládá se z podvozku s koly a hluboké korby. Výbava: taška na pleny (batoh), pláštěnka, moskytiéra, nánožník, držák na pití, držák na telefon.

Barva
Barva rámu
Množství

 Zboží je pojištěno proti poškození při přepravě

 Při nákupu kočárku nad 5000,- Kč je doprava zdarma

 Vrácení produktu do 14ti dnů zdarma, proplácíme i poštovné zpět.

 Telefonická poradna Po-Pá od 9-16 hodin na 737 365 368

RÁM

Hlavním úkolem našeho kočárku je bezpečně přepravit vaše dítě a snížit otřesy, které může při procházkách pociťovat. Chceme vašemu miminku dopřát ten nejlepší možný zážitek od chvíle, kdy se narodí. Pohodlný kočárek znamená klidnější spánek a více úsměvů na tvářích rodičů i dětí

Možnost výběru mezi zlatým a stříbrným rámem (výběr rámu zvolíte překliknutím barvy rámu).

*Hliníkový rám - stabilní a odolný

Rám je vyroben z lehkého, ale odolného hliníku. Jezdí plynule a je stabilní. Nehoupe se ze strany na stranu a neskřípe. Můžete bezpečně přepravovat dítě a kočárek vám bude sloužit mnoho let.

*Odpružení zadních kol a boční odpružení

Odpružení zadních kol a dodatečné boční odpružení zabrání dítěti při cestování nadměrným otřesům. Ani ten nejdrsnější terén nebude rušit jeho spánek. Také usnadní houpání vašeho batolete, když jej chcete rychle uklidnit.

Boční odpružení lze jednoduše vypnout nebo zapnout přizpůsobením tuhosti hmotnosti dítěte a kočárku terénu, po kterém se pohybujete.

*Systém Stop & Drive - bezpečné a efektivní parkování

Silná brzda umístěná ve střední části, mezi zadními koly. V případě potřeby můžete bezpečně zaparkovat a vyndat dítě z kočárku. Nemusíte se bát, že se kočárek sám posune, když dítě vyndáte.

*Nastavitelná rukojeť

Kočárek má nastavitelnou rukojeť, což znamená, že si ho můžete přizpůsobit své výšce. Rukojeť je potažena ekokůží, která zabraňuje klouzání v rukou.

*Velká gelová kola - cestování v bezpečných a pohodlných podmínkách

Velká kola (22 a 28 cm) - dobře si poradí s jízdou na písku, blátě, sněhu nebo přejížděním přes obrubník. Díky nim poskytnete svému dítěti pohodlnou procházku na čerstvém vzduchu za všech podmínek a v jakémkoli terénu.

Gelová kola. Nechceme, abyste si dělali starosti s pumpováním kol, a proto jsou naše kola vyrobena z gelu. Při chůzi také nepropíchnete kolo a kočárek bude vždy připraven k použití.  

Přední kola se otáčejí o 360°, ale můžete je také zaaretovat i v přední poloze. Kočárek je ovladatelný a snadno v něm můžete provádět zatáčecí nebo předjížděcí manévry. Gelová kola také usnadňují pohyb po bytě.

GONDOLA

*Velká gondola

Naše gondola je velká a její boky jsou polstrované měkkým materiálem. Díky tomu bude mít každé dítě dostatek prostoru.

*Nastavitelné opěradlo

Gondola má nastavitelnou zádovou opěrku. Nastavíte jej pomocí knoflíku na spodní straně vozíku, ke kterému máte snadný přístup. Můžete jemně zvednout hlavu dítěte. Bude to užitečné zejména tehdy, když dítě ještě nesedí, ale chtělo by vidět svoji maminku a svět kolem. 

*Za každého počasí

Kočárek je vhodný pro letní i zimní použití. V létě můžete otevřít větrací okno (uzavírání na zip) - v teplejších dnech poskytnete svému dítěti čerstvý vzduch. Střecha chrání před slunečními paprsky, ale také před větrem. V zimě si můžete nasadit nánožník, který je součástí každé sady.

*Pohodlný ventilační panel, díky kterému ochráníte dítě před přehřátím v horkém počasí.

 

*Za každého počasí

S naším kočárkem vyrazíte na procházku za každého počasí. Široký ventilační panel bude perfektní na jaře nebo v létě. Nánožník bude dokonalou ochranou proti mrazu.

*Skládání a rozkládání

Při skládání stačí zatáhnout za páčky na obou stranách rámu směrem k sobě. Díky bezpečnostnímu mechanismu se rám sám nerozloží a můžete jej snadno přesunout. Kočárek nemusíte rozepínat - můžete s ním kočárek složit.

Po složení můžete odpojit kola, což vám umožní uložit rám i do skříně nebo jej přepravit v malém kufru. Přední kola můžete vyjmout stejně snadno - stačí stisknout tlačítko nad koly.

Přenosnou korbičku lze sklopit naplocho.

Skládaný rám lze snadno přepravovat v kufru auta.


 

Pokud chcete kočárek rozložit - vyjměte bezpečnostní zámek a přidržujte rukojeť, vytahujte jej nahoru, dokud nezapadnou zajišťovací mechanismy.

Kočárek je připraven k použití prakticky od okamžiku vybalení (stačí rozložit rám, namontovat kola a připevnit korbičku) - nemusíte šroubovat jediný šroub. 

Výbava: pláštěnka, moskytiéra, taška na pleny (batoh), nánožník, držák na telefon, držák na pití.

ROZMĚRY:


 LAZZIO

 

Kočárek splňuje nejpřísnější evropské normy PN-EN 1888 a má homologační certifikát E20 44R-04 2064.

Kunert
KULAPRHLKOGR22

Parametry

Moskytiéra
Ano
Nastavitelná opěrka v korbičce
Ano
Otočná kola
Ano
Pneumatika
Gelová
Pláštěnka
Ano
Taška na pleny
Ano
Rám
Hliník
Typ kočárku
Hluboké
Výškově nastavitelná rukojeť
Ano

Specifikace

Mohlo by vás zajímat

Kunert Lazzio Premium...

7 880,00 Kč