LOVI Tréninkový hrneček 150ml BUDDY BEAR 6m+
zoom_out_map

Tréninkový hrneček 150ml BUDDY BEAR 6m+ LOVI

229,00 Kč
S DPH
Odesíláme do 3-14 dnů

Novinka v nabídce hrnečků LOVI! Tréninkový hrneček z nejprodávanější kolekce BUDDY BEAR umožňuje snadný přechod z pití z lahve na pití z hrnečku a je to první krok k tomu, jak naučit dítě pít samostatně. Hrneček o objemu 150 ml je určen pro děti od 6 měsíců a je určen pro všechny holčičky i chlapečky. Hrneček neobsahuje BPA.

Množství

 Zboží je pojištěno proti poškození při přepravě

 Při nákupu kočárku nad 5000,- Kč je doprava zdarma

 Vrácení produktu do 14ti dnů zdarma, proplácíme i poštovné zpět.

 Telefonická poradna Po-Pá od 9-16 hodin na 737 365 368

Novinka v nabídce hrnečků LOVI! Tréninkový hrneček z nejprodávanější kolekce BUDDY BEAR umožňuje snadný přechod z pití z lahve na pití z hrnečku a je to první krok k tomu, jak naučit dítě pít samostatně. Hrneček o objemu 150 ml je určen pro děti od 6 měsíců a je určen pro všechny holčičky i chlapečky. Hrneček neobsahuje BPA.

LOVI Tréninkový hrneček – Začínám! - Změna způsobu pití z lahve na hrneček je rychlá, díky přizpůsobení tohoto hrnečku potřebám malého dítěte.

* Praktický a lehký - Velikost hrnečku reaguje na malou sílu a styl pití dítěte na začátku učení se, jak pít.

* Profilované úchyty - Přizpůsobené malým dětským ručičkám.

* Odvzdušňovací systém - Usnadňuje delší pití.

* Výjimečně měkké pítko - Vyrobeno z velmi tenkého silikonu, který usnadňuje dítěti stisknutí a rychlejší vytékání vody.

* Unikátní tvar - Pítko je profilováno jako čajová lžička, takže tento hrneček je ideální pro začátek (učení se pít), protože odborníci doporučují pití ze lžičky v době, kdy se dítě vzdá pití z lahve.

* Volně kapající pítko - Pítko je speciálně navrženo tak, aby z něj mohla volně kapat voda. To je důvod, proč dítě nemusí věnovat hodně úsilí při pití a nenechá se od samostatného pití odradit.

* Snadné čištění - Pítko lze snadno vyjmout a hrneček nemá zbytečná zákoutí, takže můžete rychle vyčistit všechny části.

Návod k použití: Udržujte v čistotě. Před prvním a každým dalším použitím důkladně umyjte všechny rozmontované díly hrnečku v teplé vodě šetrným mycím prostředkem a důkladně opláchněte teplou vodou. Nevyvařujte! Po použití hrneček i pítko očistěte od zbytků nápoje, vypláchněte a pak důkladně umyjte. Hrneček můžete umývat v myčce nádobí. Nedoporučujeme umývat pítko v myčce nádobí, protože používané mycí prostředky mohou pítko poškodit. Možno používat v mikrovlnné troubě. Nezapomeňte, že při ohřívání v mikrovlnné troubě musí být hrníček otevřený. Ohřívání v mikrovlnné troubě věnujte zvýšenou pozornost. Vždy důkladně promíchejte ohřátý pokrm a zkontrolujte jeho teplotu před podáním dítěti. Tvrdá voda, ovocné šťávy nebo čaj mohou hrneček zabarvit nebo zanechat usazeniny, což však nemění jeho vlastnosti.

Důležité! Pro bezpečnost a zdraví vašeho dítěte! Před každým použitím hrneček důkladně zkontrolujte. Při prvních známkách poškození vyměňte hrneček za nový. Dlouhodobé i pravidelné sání tekutin může způsobit vady zubní skloviny dítěte. Nikdy nezvětšujte otvory v pítku, můžete způsobit zničení pítka a zadušení dítěte drolícím se materiálem. Upozornění! Výrobek není hračka. Všechny díly výrobku uchovávejte mimo dosah dítěte. 

Hrníček odpovídá požadavkům:

Nařízení Evropského parlamentu a rady 1935/2004/EC – obecné požadavky na materiály a předměty určené pro styk s potravinami

Nařízení Komise (EU) č. 10/2011 o materiálech a  předmětech z  plastů určených pro styk s potravinami

EN 14350 - 1 Výrobky pro péči o dítě - Vybavení pro pití - Část 1: Všeobecné a mechanické požadavky a zkoušky

EN 14350 – 2 Výrobky pro péči o dítě - Vybavení pro pití - Část 2: Chemické požadavky a zkoušky

Lovi
35/350

Parametry

Materiál / Složení
Plast
Silikon

Specifikace

Mohlo by vás zajímat

Tréninkový hrneček 150ml...

229,00 Kč