Dětská postýlka NOAH 120x60 cm bílá/dub s bariérou
zoom_out_map

Dětská postýlka NOAH 120x60 cm bílá/dub s ochrannou bariérou

4 150,00 Kč
S DPH
Odesíláme do 7-14 dnů

Krásná dětská postýlka od firmy KLUPS je vyrobena z masivního borovicového dřeva v kombinaci s MDF materiálem a je pokryta ekologickým lakem. Bočnici lze snadno nahradit zábranou pro větší děti. Matraci lze posouvat do 3 úrovní výšky.  Rozměr: 120x60 cm 

Množství

 Zboží je pojištěno proti poškození při přepravě

 Při nákupu kočárku nad 5000,- Kč je doprava zdarma

 Vrácení produktu do 14ti dnů zdarma, proplácíme i poštovné zpět.

 Telefonická poradna Po-Pá od 9-16 hodin na 737 365 368

Ochranná bariéra:

Mnoho gymnastek nebo akrobatů by mohlo závidět sofistikované polohy, ve kterých několikleté děti spí. Pohled na dítě klečící při spánku, nohy na podlaze nebo otočené o 180 stupňů není pro mnoho rodičů překvapivé. Bariéra bude hrát svou roli dokonale a poskytne ochranu během spánku malému předškolákovi. Jeho příslušná výška a jemně zaoblené příčky zajistí bezpečný spánek i těm největším houslím. Prodává se společně s dětskou postýlkou, což ušetří spoustu času a peněz, protože rodiče nejsou nuceni hledat často neoriginální a nevhodné produkty. Takto osvědčená bariéra v kombinaci s 3bodovou montáží dokonale chrání dítě během spánku.

Nohy dětské postýlky NOAH jsou vyrobeny z masivního dubu, díky čemuž je celá kolekce velmi stylová. Tento prvek a rukojeti vyrábíme na místě.

Spodní část postele:

Mezi lamelami dna jsou volné mezery, díky nimž může vzduch neustále cirkulovat. Snadná cirkulace vzduchu v matraci především zajistí její hygienu a zachování jejích vlastností. Vyrobeno ze 100% borového dřeva z polských lesů. Tento prvek je pravděpodobně nejvíce vystaven zatížení. Intenzivní hry v postýlce musí probíhat bez překvapení, takže jsme se ujistili, že dno vydrží mnoho let. Naše řešení se podobá tomu použitému po stranách, kde jsou proužky zapuštěny do otvoru pro něj určeného, ​​a spojení je provedeno pomocí lepidla a sponek.

Vlastnosti a funkce:

3 úrovně výšky dna postele

Výsuvné příčky

Lakováno ekologickými vodními barvami

Technické specifikace: 

rozměry:

vnitřní: 120 x 60 cm

vnější: 124 x 66 x 92 cm

malované MDF + borové dřevo

779435

Parametry

Materiál / Složení
Dřevo
Rozměr
120x60 cm
Specifikace
Se stahovací bočnicí

Specifikace

Dětská postýlka NOAH 120x60...

4 150,00 Kč