Autosedačka Cavoe Grand Prix Pro METEORITE 2023
zoom_out_map

Autosedačka Cavoe Grand Prix Pro METEORITE 2023

4 199,00 Kč
S DPH
Odesíláme za 3-14 dní

Autosedačka Grand Prix Pro od CAVOE je určena pro děti s hmotností od 15-36 kg. Díky inovativní funkci skládání můžete sedačku sklopit do velikosti malé kostky kterou pak lze snadno umístit do jakéhokoli kufru auta. Zádová opěrka je široká a díky speciálním kloubům se přizpůsobí velikosti dítěte. Sedačka má upevňovací systém ISOFIX.

Množství

 Zboží je pojištěno proti poškození při přepravě

 Při nákupu kočárku nad 5000,- Kč je doprava zdarma

 Vrácení produktu do 14ti dnů zdarma, proplácíme i poštovné zpět.

 Telefonická poradna Po-Pá od 9-16 hodin na 737 365 368

Čím se liší autosedačka Grand Prix Pro od ostatních autosedaček?

INOVATIVNÍ FUNKCE SKLÁDÁNÍ tato mimořádně praktická funkce umožňuje sklopit sedačku na velikost malé kostky, kterou pak lze snadno umístit do jakéhokoli kufru auta. Nechcete vytahovat autosedačku z auta? Grand Prix Pro můžete také složit, když je namontovaná v autě. Díky tomuto řešení se prázdná autosedačka při jízdě nepohne.

OPĚRADLO SEDADLA GRAND PRIX PRO je integrováno s opěrkou hlavy, takže jeho výšku lze nastavit jedním pohybem.

Zádová opěrka je široká a díky speciálním kloubům se přizpůsobí velikosti dítěte.

Opěradlo se přizpůsobí stupni sklonu autosedadla. Pokud chcete sedačku ještě trochu naklonit (funkce spaní), můžete ji mírně posunout od opěradla autosedačky správným nastavením ISOFIX konektorů.

Inovativní tvar autosedačky byl navržen tak, aby celá sedačka dosedla na rovnou plochu autosedadla a těsně k ní přilnula. 

HLAVNÍ VLASTNOSTI

* FUNKCE SKLÁDÁNÍ inovativní funkce skládání sedačky na velikost malé kostky, která umožňuje např. schovat nepoužívanou sedačku do kufru nebo sklopit namontovanou sedačku a vyhnout se tak jejímu nekontrolovanému pohybu při jízdě bez dítěte

* I-SIZE nejnovější a nejpřísnější evropský bezpečnostní standard, který se od 1. září 2023 stává jediným platným schválením pro všechny typy autosedaček v celé Evropské unii

* INOVATIVNÍ TVAR SEDAČKY navrženo speciálně pro montáž na profilované autosedačky s tzv. boční oporou

* ISOFIX systém rychlé instalace, který minimalizuje riziko nesprávné instalace sedačky do auta (je to jeden z požadavků normy I-SIZE)

Potah autosedačky GRAND PRIX je vyroben ze dvou různých druhů látek

* Hlavní tkanina je hustá a odolná proti oděrkám, což zajišťuje její dlouhou životnost (byla použita na všech místech vystavených mechanické zátěži při montáži a používání sedačky)

* Druhým typem látky je specializovaná ventilovaná 3D látka (tzv. voština), která zajišťuje správnou cirkulaci vzduchu a nezahřívá se jako tradiční potahové látky. Použita byla na místech anatomicky přizpůsobených dětskému tělu: na sedák, zádovou opěrku a hlavovou opěrku (odvádí vlhkost a zabraňuje tak pocení).

Na hlavovou opěrku autosedačky GRAND PRIX je použita specializovaná pěna Memory Foam, která se vyznačuje skvělými parametry tlumení nárazů. Ne nadarmo je opěrka hlavy autosedačky považována za nejdůležitější část z hlediska bezpečnosti.

Sedák je potažen speciální vysoce elastickou polyuretanovou pěnou s vysokou hustotou. Stejný typ pěny se používá například na sedlech jízdních kol. Její výhodou je absence hrudkujícího efektu, díky čemuž si své vlastnosti udrží déle než standardní potahové pěny.

TECHNICKÉ SPECIFIKACE

* schválení I-SIZE pro děti od 100 do 150 cm vysoké

* inovativní funkce skládání

* upevňovací systém ISOFIX (snadná instalace, lepší stabilita a bezpečnost)

* vysoce plastická polyuretanová pěna na sedadle

* ventilované 3D látkové panely na sedadle, opěradle a opěrce hlavy

ROZMĚRY

* d/š/v 36/45/63-80cm

* šířka sedáku 36 cm

* hloubka sedáku 36 cm

* výška opěrky (podle nastavení opěrky) 56–74 cm

* váha 5,5 kg

Cavoe
AUCAGRPRPROME23

Specifikace

Mohlo by vás zajímat

Autosedačka Cavoe Grand...

4 199,00 Kč