Adbor Duo LUX
zoom_out_map

Adbor Duo LUX 3v1 DL-06 2023

21 350,00 Kč
S DPH
Odesíláme za 4 - 14 dnů

Hledáte kočárek pro dvojčátka nebo sourozence? Adbor Duo LUX 3v1 2023 má lehký a pevný rám s nafukovacími koly, které zajišťují hladkou a pohodlnou jízdu na jakémkoli povrchu. Korbička se dá nasadit po i proti směru jízdy a rukojeť je nastavitelná a potažená eko-kůží. Kočárek má dělené a samostatně nastavitelné opěrky a podnožky. Skládá se z podvozku s koly, hluboké korby a sportovní nástavby. Autosedačka je v ceně kočárku. Ke kočárku lze dokoupit další příslušenství za zvýhodněné ceny. Výbava: pláštěnka, moskytiéra, taška na pleny, nánožník, adaptéry k autosedačce.

Barva
Barva rámu
Množství

 Zboží je pojištěno proti poškození při přepravě

 Při nákupu kočárku nad 5000,- Kč je doprava zdarma

 Vrácení produktu do 14ti dnů zdarma, proplácíme i poštovné zpět.

 Telefonická poradna Po-Pá od 9-16 hodin na 737 365 368

Díky své lehké a pevné konstrukci je Adbor Duo Lux 3v1 snadno ovladatelný a perfektně vyvážený. Jeho podvozek na čtyřech nafukovacích kolech zajišťuje hladkou a pohodlnou jízdu na jakémkoli povrchu, a to s minimálním úsilím. Vychutnejte si flexibilitu díky otočným 360° předním kolům, která mohou být také zajištěna pro rovnou jízdu. A s bezpečnou centrální brzdou si můžete být jisti, že kočárek zůstane pevně na místě.

Adbor Duo Lux se snadno přizpůsobí vašim potřebám. Můžete usadit korbičku ve směru jízdy nebo proti směru. Rukojeť potažená eko-kůží je nastavitelná, aby byla přesně ve výšce, která vám vyhovuje. Pro maximální pohodlí pro vaše děti má tento kočárek dělené a samostatně nastavitelné opěrky a podnožky. Dvojité pětibodové bezpečnostní pásy zajišťují, že vaše děti jsou v bezpečí a pohodlí po celou dobu jízdy.

Nenechte se překvapit nepříznivým počasím - stříška kočárku má okénko pro kontrolu vašich malých prcků a dvojité větrání, které zajistí, aby se v něm vždy cítili dobře. Nánožník, který ochrání vaše děti před nepříznivým počasím, a prostorný úložný koš ve spodní části, kde můžete uložit všechny potřebné věci.

Adbor Duo Lux vám také nabízí další úložné možnosti. Dvě příruční kapsy na drobnosti vám umožní snadno uložit všechny potřebné drobnosti, které budete chtít mít stále po ruce. Reflexní odrazky pak zajišťují viditelnost i za snížené viditelnosti. S Adbor Duo Lux získáte i příslušenství. Pláštěnka a moskytiéra vám poskytne ochranu před nepříznivým počasím a hmyzem, a taška na pleny vám umožní organizovat všechny nezbytnosti pro vaše děti.

Autosedačka Capri je vhodná od narození do 10 kg. O bezpečnost Vašeho miminka se postarají tříbodové bezpečnostní pásy s polstrováním. Ergonomickou rukojeť si můžete kdykoli nastavit do několika pozic. Autosedačka není přizpůsobena k ISOFIX. Adaptéry k autosedačce jsou součástí. Autosedačka má evropský bezpečnostní certifikát ECE R44/04 a váží 3 kg. 

* autosedačka je v ceně kočárku

* kočárek má velmi lehkou a pevnou konstrukci

* snadno ovladatelný podvozek na čtyřech nafukovacích kolech

* otočná 360º přední kola s možností aretace pro rovnou jízdu

* bezpečná centrální brzda

* možnost usazení korbičky ve směru nebo proti směru jízdy

* nastavitelná rukojeť potažená eko-kůží

* dělené a samostatně nastavitelné opěrky pro každé dítě

* samostatně nastavitelná podnožnka pro každé dítě

* dvojité 5-bodové bezpečnostní pásy

* projede 80cm dveřmi

* prostorný úložný koš ve spodní části

* okénko ve stříšce

* dvojité větrání ve stříšce

* dvě příruční kapsy na drobnosti

* reflexní odrazky

* pohodlná matrace

VÝBAVA

* pláštěnka

* moskytiéra

* taška na pleny

* nánožník

* adaptéry k autosedačce

ROZMĚRY

* rozložený kočárek d/š/v 91/78/108 cm

* složený kočárek d/š/v 99/78/53 cm

* plocha na ležení pro každé dítě 30x81 cm

* výška opěrky zad 40 cm

HMOTNOST

* rám s koly 12,4 kg

* sportovní sedačka 5,25 kg x 2

* korbička 4,45 kg x 2

* autosedačka 3 kg x 2

Kočárek vyroben v zemi Evropské Unie a splňuje nejpřísnější bezpečnostní normy pro nejvyšší komfort a bezpečnost pro vaše dítě.



Adbor
ADDUOLUXAU

Parametry

Moskytiéra
Ano
Otočná kola
Ano
Pneumatika
Čerpaná
Pláštěnka
Ano
Taška na pleny
Ano
Polohovatelná zádová opěrka
Ano
Typ kočárku
3v1
Pro vícerčata
Výškově nastavitelná rukojeť
Ano

Specifikace

Mohlo by vás zajímat

Adbor Duo LUX 3v1 DL-06 2023

21 350,00 Kč